The show must go on!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The show must go on!

Tragedia din clubul Colectiv va rămâne, fără îndoială, în conștiința colectivă. Un eveniment pe care nu îl vom uita niciodată și pe care îl vedem ca un reper, o bornă de la care patronii de cluburi, de restaurante, organizatorii de concerte și party-uri, toți cei care lucrează în showbiz să privească evenimentele pe care le organizează cu mai multă responsabilitate.

Încercam să depășim momentul #Colectiv și să privim cu optimism înainte, să încercăm să regăsim plăcerea și bucuria de a ne distra, de a ne simți fericiți, de a uita de griji și probleme.

 Pentru Centrul Vechi, acesta este primul weekend după tragedie. În weekendul trecut, toate cluburile au fost închise. A fost un gest pe care l-am salutat și apreciat, și pe care ne bucurăm că și voi l-ați înțeles și ați ținut doliul național.

Ne întoarcem la ce ne place fiecăruia cu un sentiment de optimism, cu gândul că lucrurile vor evolua în sens pozitiv, știind faptul că în toată această săptămână patronii de localuri din Centrul Vechi și-au instruit personalul despre măsurile absolut necesare în caz de incendiu.

Cei care aveau deja autorizația de funcționare de la ISU, și nu sunt deloc puțini, și-au revizuit procedurile, cei care au doar acordul de funcționare și-au achizitionat echipamentele necesare pentru a evita orice probleme. Iar cei care încălcau legea au închis porțile. Îi știți și voi. N-are rost să îi pomenim drept exemple negative.

Un lucru este sigur. De acum încolo este puțin probabil să mai vedem artificii și efecte pirotehnice in interiorul localurilor din întreaga țară, inlcuzând aici binențeles Centrul Vechi. Și asta este un lucru bun. Este vorba de siguranță.

Am stat de vorbă ieri cu mai mulți DJ din Centrul Vechi și toți spun că vor pune umărul în continuare ca Centrul Vechi să fie destinația ideală, și odată ajunși în Centrul Vechi să uităm de griji sau orice alte probleme.

“Vom încerca să îi facem pe oameni să uite de lucrurile rele, să le punem muzica lor preferată, să îi facem să zâmbească, să danseze și să șteargă cu buretele gândurile negre. Tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toți, însă viața merge înainte. Să ne distram și pentru ei, să ciocnim un pahar în memoria lor”, ne-a spus unul dintre ei.

 The show must go on, spunea regretatul Freddy Mercury. Centrul Vechi merge mai departe. Noi, redactorii de la OrasulVechi.ro, vom fi în fiecare zi în cluburile și barurile din centrul Capitalei – vom face ce știm mai bine. Vom sta de vorbă cu clienții, vom încerca să vedem cum se distrează, dacă se simt în siguranță, dacă văd distracția cu alți ochi.

Opiniile lor le veți vedea aici, pe OrasulVechi.ro.