Terapia prin shopping. Secretul fericirii in cuplu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Terapia prin shopping. Secretul fericirii in cuplu

Gata! Gata cu “tocanita” de reprosuri dupa fiecare ieseala cu baietii, a fost descoperit modul in care poti alunga tristetea din viata ta de cuplu. Cica terapia prin shopping este modalitatea perfecta de a alunga tristetea si pentru a creste sentimentul de buna dispozite. Corect, destul de costisitor pentru tine, insa, nu-i asa, fericirea partenerei tale nu are pret.

Conform unui studiu publicat de dailymail.co.uk, se pare ca “terapia prin shopping” ar trebui reconsiderata, aceasta fiind cea mai noua metoda demonstrata care ii poate ajuta pe oameni sa treaca mai usor peste perioadele dificile din viata lor.

Terapia prin shopping alunga tristetea

In urma celor 3 experimente efectuate s-a demonstrat ca shoppingul este cu pana la 40% mai eficient in privinta imbunatatirii starii fizice, persoanele care au cumparat ceva au fost de trei ori mai fericite decat cele care doar s-au uitat la produsele din vitrina sau se plimbau printre rafturi. In plus, se pare ca aceasta teorie prin shopping functioneaza si retroactiv, adica oamenii care-si amintesc ca au fost la shopping retraiesc starea de fericire din acele momente.

“Terapia prin shopping – mersul la cumparaturi pentru a contracara starile psihice negative – este adeseori considerata ineficienta, paguboasa si o parte intunecata a comportamentului consumatorului, dar teoria noastra este ca aceasta terapie are o reputatie mult prea rea si ca shoppingul poate fi o metoda eficienta de reducere a tristetii”, au explicat cercetatorii americani, citati de Mediafax.
Te-ar mai putea interesa: