Telegraph recomandă Bucureștiul turiștilor, pentru următorul city break

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Telegraph recomandă Bucureștiul turiștilor, pentru următorul city break

Bucureștiul este o capitală europeană cu mult potențial turistic. Și asta nu o credem doar noi, locuitorii săi, ci și jurnaliștii de la o bine cunoscută publicație britanică, Telegraph.

Iată de ce, potrivit acestora, Bucureștiul ar trebui să fie următoarea destinație turistică a celor dornici de un city break!

  • Primul „atu” al Bucureștiului este valoarea monedei naționale. Editorii de la Telegraph nu aveau cum să nu menționeze câți lei înseamnă o liră, astfel că satisfacerea poftelor de orice fel, în România, pare a fi floare la ureche pentru britanici.
  • Berea e ieftină! Credeați că suntem singurii interesați de prețul berii, atunci când plecăm într-o vacanță? Ei bine, nu? Se pare că și britanicii au această curiozitate. Astfel, Telegraph dezvăluie că berea are un preț extrem de scăzut, chiar și în zonele turistice că doar, nu-i așa, 2 beri fac mai puțin de 5 lire. De asemenea, aceștia recomandă celor dornici de explorat Bucureștiul, țuica de prune.
  • Este gazda celei mai mari clădiri din Europa: Palatul Parlamentului: „o exempleficare concretă gargantuescă a puterii din perioada comunistă, fiind ridicată în anul 1980, în timpul regimului ceaușist.
  • Veți vedea cel mai confuz monument: Memorialul Renașterii din Piața Revoluției. Știm că acest monument nu a fost prea bine primit de bucureșteni, motiv pentru care s-a ales cu numeroase porecle, însă, măcar atrage atenția turiștilor străini.