Te-ai săturat de sarmale și cozonac?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Te-ai săturat de sarmale și cozonac

Este o perioadă excelentă să ieşi să te întâlneşti cu prietenii, nu-i aşa? Aşa că pune mâna pe telefon şi sună-i şi întâlniţi-vă în Centrul Vechi, duceți-vă la mall, la patinoar sau la film.

Dacă n-ai chef de ei, ia-ţi partenerul de viaţă şi alegeți ce vă place mai mult să faceți. Ce poate fi mai ok după o masă consistentă decât o plimbare relaxantă. Iar dacă te-ai săturat de sarmale şi calaboşi, în Centrul Vechi vei fi întâmpinat cu tot felul de delicatese, care mai de care mai ispititoare.

O altă variantă este să mergi la mall. În această perioadă, toate centrele comerciale din Capitală au promoţii destul de bune, aşa că s-ar putea să te alegi cu câteva achiziţii la preţ de chilipir.

Iar dacă tot eşti la mall, de ce să nu intri şi la film. Ai o grămadă de premiere, de la celebrul Star Wars la Vacanţă cu de toate, Point Break, Sisters, Louder than bombs sau The night before.

O altă variantă, la fel de reconfortantă, este să cutreieri prin târgurile de sărbători. Mai sunt deschise târgul de la Universitate, cel de la Muzeul Satului şi cele din jurul marilor pieţe bucureştene. Vei putea să cumperi tot felul de lucruri, de la produse hand-made, la decoraţiuni, aranjamente de sezon, dulciuri şi alte preparate culinare. Iar după atâtea bunătăţi, nu strică să ieşi la patinoar, la Afi Cotroceni sau la City Mall.

Indiferent ce vei face, ideea e să te relaxezi şi să te pregăteşti aşa cum se cuvine pentru cea mai tare petrecere a anului, Revelionul 2016.