Târguri de Paște din Capitală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Târguri de Paște din Capitală

Ești în căutarea de cadouri de Iepuraș pentru cei dragi? Vrei să achiziționezi accesorii deosebite? Atunci nu ar fi rău să vizitezi diversele Târguri de Paște desfășurate în Capitală, cu ocazia acestei sărbători.

Iată câteva dintre acestea și detalii despre produsele disponibile în cadrul târgurilor!

Târguri de Paște din Capitală

  • Tradiții și Flori de Sărbători – este târgul organizat de Primăria Capitalei cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Acesta se desfășoară în Piața Constituției, în perioada 7-17 aprilie și este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00. Produsele disponibile aici sunt extrem de variate, astfel că te vor inspira pentru cele mai frumoase cadouri de Iepuraș, pentru cei dragi. În cele 110 căsuțe amenajate, vizitatorii vor descoperi o gamă largă de produse autentice românești: obiecte sculptate în lemn, obiecte din sticlă, ceramică, tablouri, bijuterii și alte accesorii, instrumente muzicale, ii și costume populare, icoane pictate, precum și preparate culinare — cozonaci, pască, prăjituri, plăcinte, ciocolată de casă, dulcețuri și siropuri.
  • Târg de Paște la Universitate – în perioada 6-14 Aprilie, pe partea cu Universitatea din București veți găsi numeroase tarabe cu produse handmade. Astfel, dacă treceți prin această zonă, nu este exclus ca unele accesorii deosebite să vă atragă atenția și să le considerați numai bune de dăruit de Iepuraș.
  • Târgul de bijuterii din Centrul Capitalei – reunește creațiile a zeci de artiști români. Acesta este deschis la parterul hotelului Grand Hotel du Boulevard și este un târg de design vestimentar și bijuterii. Printre altele, aici veți găsi inele din porțelan sau cu piper și chimen în loc de pietre prețioase, ori broșe glazurate cu aur și perle naturale. Dacă sunteți curioși să descoperiți creațiile din cadrul acestui târg, trebuie să știți că târgul este deschis până duminică.
  • Un târg mai scurt care e pe cale să se-ncheie, e târgul de la Muzeul Țăranului Român. Ultima zi de desfășurare este mâine, 12 aprilie, astfel că dacă sunt curioși să descoperiți produsele de acolo, ar trebui să vă mobilizați. Aici veți găsi cadouri pentru cei dragi, ouă pictate și o mulțime de spectacole și ateliere creative pentru pitici.
  • Spring Fest – Târgul de Florii și Paște 2017 – se desfășoară îm București Mall – Vitan și Plaza România, până pe 14 aprilie. Aici vei găsi o mulțime de variante de cadouri pe care să le oferi celor dragi de Iepuraș, exponatele având atât teme tradiționale, cât și moderne.
  • Târgul de Paște de la Sun Plaza – cadouri inspirate, dulciuri și decorațiuni, atmosferă cu aromă de cozonaci proaspăt scoși din cuptor, te întâmpină aici până pe 15 aprilie.

Spor la găsit cadoul perfect de Iepuraș, vă dorim!