Ce nu știai despre cele 5 destinații de top ale lumii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Ce nu știai despre cele 5 destinații de top ale lumii

Te gândești să planifici o vacanță și nu știi ce destinații să alegi? Iată câteva tipsuri oferite de TripAdvisor despre primele 5 destinații de top ale lumii!

Tipsuri despre cele 5 destinații de top ale lumii

  1. Bali

Bali, Indonezia

Unul dintre motivele pentru care această insulă indoneziană se află pe primul loc în clasamentul destinațiilor de top ale lumii, este că aceasta are de toate pentru toți.

Cea mai accesibilă lună, în care este recomandat să vizitezi Bali, este mai.

Dacă ești în căutarea unor oferte hoteliere pe cinste, încearcă-le pe cele din Ubud. Acesta este un centru cultural înconjurat de păduri, munți și temple, deci priveliștea îți va tăia respirația.

Printre cele mai tari atracții din Bali se numără Cascadele Sekumpul. Pentru vizionarea acestora, puteți rezerva un tur privat la doar 43$/persoană.

  1. Londra

Londra

Deși Londra este unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, se pot găsi oferte, mai ales în aprilie, când prețurile pentru hoteluri și avion sunt mai mici decât media sezonieră.

Aveți în vedere că în acest oraș există șanse mari să stai la cozi interminabile pentru a vizita locuri populare sau muzee. Din acest motiv, TripAdvisor ne sfătuiește să economisim atât timp, dar și bani, prin achiziționarea biletelor online.

Nu știi unde să mănânci? Piețele alimentare din Londra oferă o gamă variată de preparate la prețuri rezonabile. Încercați Maltby Street Market sau adăpostiți-vă de vremea capricioasă la Covent Garden.

  1. Paris

Paris

Veți dori să pierdeți vremea în cafenelele, magazinele și muzeele pariziene, dar aveți multe de văzut și afară. În Paris există parcuri și esplanade care sunt uimitoare, indiferent de sezon. Puteți opta pentru un ghid al călătorilor, ca să fiți siguri că nu ratați nici măcar unul dintre cele mai importante obiective.

Cele mai bune prețuri pentru Paris le veți găsi în aprilie.

Nu ratați vizitarea catedralei Notre-Damme, însă este recomandat să faceți o rezervare cu ceva timp în urmă.

 

  1. Roma

Roma

Și pentru Roma, tot aprilie este luna mai accesibilă, din punct de vedere financiar.

Dacă nu știi pentru ce hotel să optezi, turiștii de pe TripAdvisor recomandă cu încredere Hotel Artemide, situat la o scurtă plimbare de atracții precum Fântâna Trevi sau Coloseumul. Restaurantul de pe acoperiș este de asemenea splendid.

Dincolo de faimoasele atracții, muzeele mai puțin cunoscute ale Romei merită, de asemenea, atenție. Încercați Museo Nazionale Romano – Palazza Massimo All Terme, un palat istoric plin de statui romane și fresce colorate.

  1. New York

New York

Dacă sunteți în căutarea unui hotel în New York, nu omiteți zonele Brooklyn și Queens. De aici, cu o scurtă plimbare cu metroul sau taxiul, veți ajunge la faimoasele atracții din Manhattan.

Dacă preferi metroul, vestea bună e că te poate duce aproape în orice parte a New York-ului. Totuși, puteți ține cont că este mai ușor de călătorit pe liniile nord-sud, decât est-vest.

Cea mai accesibilă lună în care este recomandat să vizitați New York-ul este chiar august.

Pentru când ți-e foame, ia în calcul Pizza Walking Tour (începând de la 40$/persoană). Aici poți învăța câte ceva despre istoria New York-ului, în timp ce îți savurezi feliile de pizza.
Te-ar mai putea interesa: