Soarele blând de toamnă se savurează din Nomad’s Secret Garden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Soarele blând de toamnă se savurează cel mai bine din Nomad’s Secret Garden

Nomad SkyBar din Centrul Vechi și-a tras super terasă sau mai exact Secret Garden, așa cum chiar ei o numesc.

Indiferent ce denumire preferați, cert este că odată ce-o veți descoperi, vă veți îndrăgosti de ea.

Propunem să-ncepem cu câteva detalii „organizatorice”, pentru că, vrem nu vrem, ne interesează, după care continuăm cu vibe-ul și starea de bine pe care această zonă proaspăt amenajată ne-o transmite.

Terasa Nomad Skybar

Capacitate Nomad’s Secret Garden

„Grădina secretă” de la Nomad este de fapt o terasă construită peste structura actuală. Dispune de 55 de locuri la mese, însă dacă de fiecare dată ești sufletul petrecerii și nu îți trebuie musai un loc la masă, atunci sigur te interesează că dispune de o capacitate maximă (scaune + locuri în picioare) de 75 de locuri.

Pentru că ideea e una super cool și oamenii s-au atașat repede de noua terasă de la Nomad, proprietarii au decis amenajarea unui bar chiar acolo, pentru a veni în întâmpinarea clienților cu aceeași promptitudine, rapiditate, dar și calitate cu care am fost obișnuiți de-a lungul timpului.

Acum că am lămurit aspectele organizatorice, să trecem la lucruri și mai interesante! 🙂

Vibe-ul de la terasa Nomad

Pe lângă faptul că este suficient de încăpătoare, terasa promite și o muzică antrenantă, astfel că aceasta dispune și de un spațiu special amenajat pentru DJ.

Astfel, cei care preferă zona Secret Garden, se pot bucura de o experiență completă: spațiu comod și super relaxant, cu multă verdeață, servire rapidă și de calitate și, evident, muzică suuuuper bună.

Și acum, cireașa de pe tort: terasa este împrejmuită cu balustrade din sticlă, astfel că te poți bucura de o vedere splendidă asupra intersecției dintre Strada Smârdan și Strada Șelari.

Program Nomad’s Secret Garden

Programul de funcționare al terasei coincide cu cel al întregului local, astfel că aceasta se deschide zilnic la ora 16:00.

Acum că ați aflat esențialul, nu rămâne decât să trăiți live experiența oferită de Nomad’s Secret Garden!

Nomad Skybar – Secret Garden
Te-ar mai putea interesa: