#laterasancentru: Foto Galerie terase din Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

#laterasancentru: Foto Galerie terase din Centrul Vechi

Dragilor, cu toții știm cât de molipsitoare sunt ieșirile în Centrul Vechi și soarele de primăvară. Ce n-am da ca zi de zi, măcar o oră-două, să stăm liniștiți la o terasă, să ne bucurăm de soare și, de ce nu, să admirăm peisajul. Mai o fustiță, mai un decolteu, sau  niște pachețele de mușchi… ce se ivește!  Trebuie să recunoaștem că un astfel de peisaj nu displace nimănui.

Și unde credeți că un astfel de peisaj este mai bun decât în Centrul Vechi? Deci fie că-ți place să stai cu burta la soare, fie că vrei să savurezi pur și simplu o bere la o terasă sau ești dependent de peisajul descris mai sus, terasele din Centrul Vechi îți stau la dispoziție.

Ba mai mult, soarele ăsta de primăvară ne-a dat o super idee: să lansăm un  nou hashtag #laterasancentru. Deci, dacă în timp ce citești acest material, te afli la terasa ta preferată din Centrul Vechi, nu ezita să-ți faci o fotografie din care să se observe locul în care bei sau mănânci, după care posteaz-o pe Facebook sau pe Instagram și ai grijă să treci și hashtagurile #laterasancentru și #orasulvechi.

Având în vedere aceste hashtaguri, vom desemna un câștigător care va primi un premiu simbolic, o cafea pe terasa sa preferată din Centrul Vechi. Premiu care ne îmbie să ne bucurăm de primăvară și să ne relaxăm cu prietenii la terasele „însorite” din Centrul Vechi.

A, și nu ezita să răsfoiești galeria de mai jos! Aceasta te ajută să descoperi toate terasele din Centrul Vechi, și, totodată, să observi care dintre terase sunt preferatele soarelui. 😀

Don’t forget: selfie la terasa ta preferată din C. V. + #laterasancentru și #orasulvechi.

La cât mai multe zile însorite de primăvară!