SkyBar – Când ești mai aproape de stele

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

SkyBar – Când ești mai aproape de stele

Localurile de tip SkyBar se află în topul preferințelor celor mai mulți dintre turiști, dar și a bucureștenilor, reprezentând o metodă ideală de petrecere a timpului liber.

Imaginează-ți să fii la o terasă deasupra, de unde să ai un view fabulos asupra orașului, să te bucuri de un apus de soare demențial și efectiv să te deconectezi de căldura toridă dintre betoane…  

Într-un local de tip SkyBar, iei ce-i mai frumos din vară – libertate, view superb, liniște – toate fără să fie nevoie să părăsești orașul. Fiecare seară de vară să transformă într-un specială, iar pentru asta e suficientă o companie plăcută și aerul de la înălțime, inspirat de prin decorul plin de vegetație. Toate astea, împreună cu băutura și gustarea favorite, se transformă într-o rețetă ideală pentru petrecerea unui weekend perfect sau a unei seri de vară cool.

Dacă tabloul descris mai sus îți surâde și vrei să faci și tu parte din acesta, să te bucuri de atmosfera specifică unui SkyBar, atunci nu trebuie decât să faci o vizită la unul dintre skybar-urile din București.

Uite care sunt cele mai îndrăgite skybar-uri din București și câteva caracteristici prin care acestea se diferențiază!