Sexul si mancatul in oras

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Sexul si mancatul in oras

E marti. O zi care nu anunta mare lucru la job, cele trei ceasuri rele pot fi trecute cu vederea, iar gandul iti zboara la cina programata pentru diseara in Centrul Vechi. Ea… o poveste de femeie, tu… un mascul care abia asteapta sa o duca in dormitor. Mancat in oras si… sex.

Pare o poveste, nu? Da, chiar poate fi povestea ta. Daca nu este, ia aminte la ce o sa spun mai departe pentru ca va exista, cu siguranta, un next time.

Articolul de astazi iti explica ce ar trebui sa mananci ca sa ai parte de o noapte de sex fierbinte. Pentru a oferi informatii cat mai aproape de adevar, am apelat, din nou, la ajutorul specialistilor. Iata ce ne-au spus. “Recomandate sunt alimentele bogate in zinc, precum carnea rosie, nucile si anumite cereale, dar si alimentele bogate in vitamina E si vitamina B, deoarece si acestea au un oarecare efect in cresterea libidoului.Pe langa toate acestea, nu trebuiesc uitate nici mirodeniile, precum coriandrul, chili, usturoiul sau nucsoara, care, daca sunt gatite bine, pot provoca aceleasi senzatii afrodiziace.”, explica oamenii de stiinta.

De asemenea, avocado, fragii, fructele tropicale si caviarul iti promit senzatii neintalnite pana acum. Textura catifelata a fructelor si aroma deosebita a caviarului conlucreaza pentru o serie de senzatii sexuale depline.

Ei, cum e povestea cu sexul si mancatul in oras?
Stii ce sa comanzi, da?
Te-ar mai putea interesa: