Sexul distruge barbatul. Dragostea, nu?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Sexul distruge barbatul. Dragostea, nu?

Spre deosebire de partenerele noastre care sunt distruse numai la gandul ca le-am putea insela emotional, in cazul nostru, al sexului tare, lucrurile stau putin altfel. Un studiu recent, publicat de cei de la dailymail.co.uk, demonstreaza ca barbatii sunt mult mai afectati de o aventura sexuala a partenerei, decat de una emotionala.

Studiul a fost realizat de cercetatorii americani de la Universitatea din Kansas si s-a bazat pe informatiile colectate de la 477 de persoane adulte, femei si barbati. Participantilor li s-au expus o serie de scenarii despre infidelitatea emotionala si sexuala, la finalul fiind intrebati care dintre acestea i-a afectat cel mai mult.

In cazul nostru, al barbatilor, rezultatele sunt clare: “Poate sa se indragosteasca, frate, dar sa nu faca sex!”. Pe de alta parte, doamnele si domnisoarele se situeaza la polul opus. Dumnealor li se darama pamantul in jur daca partenerul s-a indragostit de domnita pe care a pus ochii pentru o noapte.

“Barbatii au spus ca scenariile referitoare la infidelitatea sexuala erau relativ mai deranjante decat scenariile referitoare la infidelitatea emotionala, iar, în cazul femeilor, era valabil fenomenul opus”, a declarat Gary Brase, autorul principal al studiului, de la Universitatea din Kansas.

 
Te-ar mai putea interesa: