Sexual Chocolate: sex, vin si ciocolata

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Sexual Chocolate: sex, vin si ciocolata

Mama, mama ce mai combinatie. Iar cu ea, doi tineri din America au dat marea lovitura a vietii lor. Sexual Chocolate, imbina in aparenta sexul si ciocolata, insa este, de fapt, un vin nobil care te duce pe culmile placerii.

Produs in apropiere de Santa Barbara, de nonconformistii Brandon Allen si Bo Silliman, Sexual Chocolate este obtinut din doua soiuri de struguri specifice zonei: Zinfandel si Syrah. Primul produce un vin rosu sec, de calitate superioara, in timp ce cel de-al doilea te pune in fata unui vin rosu, cu aroma florala si note de fructe de padure.

Cele doua soiuri amestecate nu puteau sa rezulte decat Sexual Chocolate, o combinatie care te duce cu gandul la ciocolata neagra amestecata cu cirese si putin chilli.

Instigarea merge mai departe, pe eticheta fiind scris urmatorul mesaj: “Sunt un vin rosu numai bun pentru zilele de miercuri si portiile de pizza”. Ca sa va explic, in cultura americana zilele de miercuri sunt cele mai potrivite pentru intalniri, iar dupa o partida pasionala de sex nu merge decat o pizza.

Sticla din minunatul afrodisiac poate fi comandata online, la pretul de 22 de dolari bucata.

 
Te-ar mai putea interesa: