8 Semne că partenerul tău te înșeală

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

8 Semne că partenerul tău te înșeală

Nu trebuie să devenim obsesivi și paranoici, însă există anumite semne care, prin repetiție, ne pot duce cu gândul că partenerul ne înșeală.

Uite câteva dintre cele mai sugestive semne în acest sens!

Semne că partenerul te înșeală

  1. Stă nedezlipit de telefon! E adevărat că smarphone-ul este un „prieten de nădejde” în diverse situații, chiar și pe budă, însă dacă pertenerul tău nu uită nici măcar o dată să-și ia telefonul cu el (la toaletă, la duș sau când merge până-n bucătărie), ar trebui să-ți pui unele semne de întrebare.
  2. Nu îți spune parola de la telefon! Cunoașterea parolei de la telefon este o dovadă de încredere extrem de actuală printre milenari. Deci dacă partenerul tău evită cu dârzenie să ți-o împărtășească sau, și mai rău, ți-o spune și a doua zi constați că și-a schimbat-o, este un semn că te înșeală.
  3. Își ține telefonul pe silențios continuu și refuză să răspundă la anumite apeluri. Nu, zău, ceva putred e la mijloc!
  4. Evită să faceți sex! Toate cuplurile traversează și perioade mai grele privind relațiile intime. Totuși, dacă partenerul tău prefera în trecut partidele pasionale de sex și brusc le evită pe baza unor motive absurde, este posibil să fiți 3 în această relație.
  5. Te copleșește brusc cu o mulțiiime de cadouri! Dacă făcea asta încă de la-nceputul relației, nu ai de să intri la bănuieli, însă, dacă înainte îți oferea cadouri doar de ziua ta, iar acum te scalzi în surprize bănuite, înseamnă să se simte cu musca pe căciulă și încearcă să compenseze prin chestii materiale. Dar reușește oare?
  6. Sunt perioade în care pur și simplu parcă se evaporă. Nu e nimic dacă există anumite ore la care e mai ocupat și nu îți poate răspunde, însă dacă nu primești o explicație plauzibilă pentru astfel de situații, înseamnă că pur și simplu ascunde secrete de tine. Deci, poate fi vorba și de o aventură amoroasă.
  7. Desfășoară hobby-uri noi care te exclud în totalitate. E ok ca fiecare dintre parteneri să aibă timp pentru el însuși, dar contează modul în care desfășoară aceste activități. Spre exemplu, îți spune că merge să alerge în parcul care se află la 10 minute de casă, dar el/ea ține morțiș să meargă singur/-ă și se întoarce acasă după 3 ore. Hmm, poate de fapt, noul hobby descoperit este sexul cu o altă persoană.
  8. Devine suspicios la o simplă întrebare. Tu, cu gânduri bune, întrebi cum i-a fost ziua și el/ea sare ca ars/-ă că ce-i cu atâtea întrebări, că ce trebuie să dea raportul despre ce face… Hello, se numește comunicare în cuplu. Deci, poate că într-adevăr te înșeală.

Sigur că nu trebuie să devenim suspicioși și obsesivi, dacă observăm doar unul dintre semne, o dată la nu știu cât timp… e vorba de chestii repetitive care, împreună, să ne facă să ne gândim în profunzime dacă nu cumva partenerul ne înșeală.

Dacă ajungi la această concluzie, înseamnă că n-a fost persoana potrivită, așa că nu-ți rămâne decât să te dichisești și să ieși la o porție mare de distracție în Centrul Vechi.
Te-ar mai putea interesa: