7 Semne că ești super inteligent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

7 Semne că ești super inteligent

Există numeroase caracteristici pe care cercetătorii le-au asociat cu un nivel înalt de inteligență. Astfel, o metodă prin care să afli dacă ești super inteligent, este să-ți urmărești personalitatea și să observi dacă dai dovadă de aceste trăsături!

Uite câteva caracteristici ale personalității tale, care, potrivit specialiștilor, confirmă că ești super inteligent!

Semne că ești super inteligent

  1. Folosești droguri. Potrivit indy100.com, există șanse mai mari ca persoanele inteligente să consume droguri. Explicația ar fi că acestea sunt mai deschise la experiențe noi și au tendința să se plictisească mult mai repede. Totuși, se pare că o astfel de asociere este valabilă mai mult în cazul femeilor, decât cel al bărbaților.
  2. Ești liberal. Persoanele cu viziuni politice liberale au de obicei un IQ mai mare. Raționamentul pe care se bazează această afirmație este că „credințele liberale merg împotriva instinctelor noastre evolutive”.
  3. Ești un lup singuratic. Se pare că acțiunea de socializare determină ca un super inteligent să se simtă mizerabil. De fapt, cercetările au descoperit că pe măsură ce oamenii inteligenți socializează cu prietenii, cu atât aceștia sunt mai puțin mulțumiți cu lucrurile din viața lor.
  4. Te pui la somn târziu. Este un obicei care nu pare a fi prea sănătos nici pentru job, nici pentru școală și nici pentru alte chestii din viața noastră. Totuși, un studiu în această direcție sugerează că oamenii inteligenți dau dovadă de acest prost obicei să se culce mai târziu și să se trezească de asemenea târziu.
  5. Ești leneș. Persoanele leneșe au tendința să fie mai gânditoare din fire, în timp ce persoanele care nu sunt atât de reflective, preferă să facă orice altă activitate fizică.
  6. Ai suferit de o boală mintală. Cercetările indică faptul că un IQ mare în copilărie este asociat cu caracteristici ale tulburării bipolare. De asemenea, un alt studiu a descoperit că dacă ești inteligent, atunci ești mai predispus stării de anxietate.
  7. Te-ai încadrat perfect în tipologia adolescentului virgin. Conform informațiilor de pe indy100.com, există cercetări care susțin stereotipul virginului tocilar ghinionist.

Poate câteva dintre aceste calități nu sună prea grozav, însă te poți consola că nu fac decât să susțină cât de inteligent ești! 😀

 
Te-ar mai putea interesa: