Secretele barmanilor, dezvaluite de Orasul Vechi!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Secretele barmanilor, dezvaluite de Orasul Vechi!

Exista lucruri pe care numai barmanii le stiu. Daca ai, insa, noroc si te imprietenesti cu ei, cei din Centrul Vechi sunt mega draguti, s-ar putea sa-ti dezvaluie si tie unul doua. Eu asa am facut si am aflat patru. Ma consider un norocos, acum astept sa-mi mai spui si tu unul, doua. Ai timp astazi, maine e zi libera, nu?

Bei gratis, daca meriti!

Asta este deviza pe care trebuie sa o ai in gand atunci cand iti doresti sa primesti un shot free. Nimic nu ti se cuvine, totul se castiga. Fa-te auzit, lauda-l pe alocuri, spune-i ca ai mai incercat bautura aia si in alta parte, dar aici este dementiala, de o mie de ori mai buna. Cu atatea laude, barmanul se va indura sa-ti faca cinste, ideea este ca trebuie sa se simta apreciat.

Urasc anumite bauturi, ar fi bine sa te tii departe de ele

Stiu ca-ti place Mojito sau Long Island insa ar fi bine sa nu le mai comanzi asa, la infinit. Suporta si barmanii cat suporta, insa la un moment dat rabdarea lor se duce pe… Dunare. Asadar, daca vrei sa te imprietenesti cu ei, fii creativ… Pune-i mingea la plasa, stimuleaza-i sa fac lucruri misto… s-ar putea sa le placa.

Da, da, aseara barmanul era putin ciupit

Stai linistit, nu ti s-a parut, barmanul care te-a servit aseara asta era putin ciupit. Stii, la bar nu e ca la bucatarie. Daca acolo te saturi facand mancare, la bar cheful iti vine pregatind cocktail-uri care mai de care mai sofisticate. Din acest motiv s-ar putea ca uneori prietenul de dupa bar sa fie putin… euforic.

Vrei mai repede, dar nu stii cum sa faci

Iti doresti sa fii servit mai repede, dar nu stii cum sa faci ca sa-i atragi atentia barmanului? In primul rand iti spun ce nu ar trebui sa faci. Nu striga, nu da din maini, nu dispera… Ce trebuie sa faci? Incearca sa-l privesti in ochi si tine banii la vedere. E simplu!

 
Te-ar mai putea interesa: