S-a inventat masinaria care transforma apa in vin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

S-a inventat masinaria care transforma apa in vin

3 zile, fratilor, 3 zile. De atata timp are nevoie o masinarie super inteligenta ca sa transforme apa in vin. Ingredinte simple si o aplicatie de mobil, doar de aceste doua elemente au nevoie doi somelieri de la firma Customvine din California. Ce iese? Minune, vin din apa, chiar si mai multe tipuri. Curiosii se pot delecta cu Cabernet Sauvignon si Chardonnay din Napa Valley, Pinot Noir din Oregon, un amestec toscan din Italia, Sauvignon Blanc de Sonoma si vin de Burgundia, dupa preferinta.

Cum functioneaza?

In masinaria inventata de Kevin Boyer si Philip James se adauga apa, drojdie si concentrat de struguri, apoi se alege tipul de vin dorit si se porneste minunea. Timp de 3 zile, ingredintele se amesteca si fermenteaza, iar tot procesul poate fi urmarit cu ajutorul unei aplicatii gratuite disponibile atat pe IOS cat si pe Android. Tot aceasta va fi cea care te va anunta cand este gata vinul.
Chiar daca nu este inca in totalitate gata, proiectul avand inca nevoie de finantare, se apreciaza ca aceasta mini fabricuta de produs vin va costa in jur de 500 de dolari. De asemenea, tot la costuri vor intra ingredinetele necesare, in jur de 2 dolari pentru a obtine o sticla de vin, in timp ce o sticla obisnuita costa in jur de 20 de dolari. De asemenea, aparatul se va vinde si cu un kit special care va contine toate tipurile de concentrat de struguri.

Tovarasi, cum vi se pare aceasta idee?
Te-ar mai putea interesa: