Revelion in stil american

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Dam startul seriei de prezentari a petrecerilor de Revelion, aratandu-va care sunt motivele pentru care nu trebuie sa ramaneti acasa la trecerea dintre ani.

Pentru inceput, Red Angus Steakhouse. Aici, intr-un decor tipic american – cu accesorii de calarie, motociclete vintage, chitare, piei de vita si mult lemn, va veti bucura nu de unul, ci aveti de ales intre doua meniuri generoase. Ambele au la baza reinterpretarea fripturii fragede si suculente de vita, specifica localului, dar si preparate noi si inovative, special concepute de chef-ul Red Angus Steakhouse pentru aceasta noapte.

In plus, veti avea parte de cadouri, o tombola de Revelion, concursuri de Pinball si Darts cu premii, artificii si, pentru ca aceasta noapte sa fie cu adevarat speciala, de un concert sustinut de un bluesman originar din New Orleans. De asemenea, este bine sa stiti ca grupurile formate din cel putin zece persoane vor primi un discount de 10%.

Meniuri: Fusion Style Addict (390 lei) si Meniu Texas Ranger (430 lei). Ele contin, printre altele: somon afumat in sampanie, vita aromata in crusta de risotto, creveti in infuzie de lime, lup de mare pe pat de ananas gratinat, piept de rata cu piure, cheesecake cu ciocolata si menta. Barul este “deschis”, de aici putand comanda bauturi alcoolice (whisky, vodca, martini, vin, sampanie) si non-alcoolice (apa, racoritoare, sucuri naturale).
Te-ar mai putea interesa: