Revelion 2016 – Tu unde petreci?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Revelion 2016 – Tu unde petreci?

Am intrat în febra pregătirilor pentru cea mai tare petrecere a anului, Revelionul! Dacă nu ştii unde să sărbătoreşti trecerea în noul an, te invităm în Centrul Vechi, acolo unde se anunţă cele mai multe party-uri pe metru pătrat din România! Noi am numărat peste 20 de evenimente, cu siguranță până pe 31 decembrie o să mai apară alte câteva petreceri. Ideea e că ai de unde alege, pentru că oferta este foarte variată. Dacă pui accent pe muzică și pe dans (asta nu înseamnă că este exclusă mâncarea), îți recomandăm să faci o rezervare într-un club, în cazul în care îți doresti să petreci revelionul cu prietenii într-o atmosferă chill și cu multă mâncare de calitate, concentrează-te asupra ofertelor de la restaurante. Am selectat pentru tine câteva variante care cu siguranță vor împlini cele mai exigente dorințe.

Una dintre cele mai interesante petreceri de Revelion are loc în Old City. „Empire of Old City” anunţă un party spectaculos, cu muzică de calitate – toate hiturile din ultimii ani fiind interpretate live de Emma Band & Friends. Biletele costă 400 de lei de persoană, iar dacă mergi cu gaşca ai parte de reduceri!

„Dacă vrei un party cu distracţie urbană, chiar in inima oraşului, ia-ți prietenii și hai la City Grill – pe Covaci”. Vei avea parte de o petrecere „City Grill Party All Night” cu multe surprize şi o atmosferă pe măsura notorităţii restaurantului. Meniul va fi unul de sărbătoare iar barul va fi nelimitat. Sună interesant, nu-i aşa? Biletele sunt destul de ieftine, de numai 370 de lei, având în vedere meniul bogat şi open bar-ul cu băuturi de calitate.

Dacă ai chef să petreci Revelionul în atmosfera anilor ’20 – The 2016 Speakeasy Ball, eşti aşteptat la Bordello. Party like never before with Live Music”, este sloganul petrecerii din 31 decembrie! Muzica şi atmosfera cu iz interbelic vor fi completate de Open Bar şi un meniu pe alese. Biletele constă 195 de lei. Dacă vrei să stai la masă, te costă 395 de lei. Iar dacă te grăbeşti, ai şansa să primeşti un discount de 10%.

Mulanruj pregăteşte un revelion in stil cabaret. „Reveillon dans le Cabaret” te aşteaptă cu o atmosferă desprinsă din spectacolele de can-can din Parisul de odinioară, cu valuri de şampanie, dansatoare exotice, muzica şi atmosfera „Golden Age”. Biletele costă 475 de lei de persoană şi includ meniul special şi open bar.

Un alt party de Revelion, selectat de noi în topul celor mai interesante evenimente, este cel organizat în The Drunken Lords. „Pregatim o noapte deosebita cu atmosfera dominata de stilul retro atragator si incitant. Muzica va fi speciala, o imbinare de stiluri, de la evergreen-uri la funk, disco dar si multe alte hit-uri”, ne-au spus gazdele de la Drunken.

Și aici petrecăreţii vor avea parte de muzică live, interpretată de Heavy Rotation Band. Biletele costă 400 de lei de persoană şi includ mâncare şi băutură open bar, plus, bineînţeles, distracţia cum numai la Drunken poţi să întâlneşti.

Dacă n-ai fost până acum de Revelion în Centrul Vechi, indiferent ce ofertă vei alege, cu siguranţă vei fi plăcut surprins(ă) de ce se întâmplă acolo. La 12 noaptea, toată lumea iese din club sau din bar şi aprinde artificii.

E un sentiment extraordinar, toate străduţele din Centrul Vechi se unesc într-o petrecere uriaşă în care ai şansa de a-ţi face noi prieteni. Avem cunoscuţi care, în noaptea de Revelion, şi-au găsit o nouă cucerire tocmai în noaptea dintre ani. Pentru că este o seară magică…cum numai în Centrul Vechi întâlneşti.

Dacă selecția noastră nu te satisface aruncă un ochi AICI – găsești toate ofertele din Centrul Vechi pentru trecerea dintre ani.