Restaurantul din SUA care s-a despartit de Facebook printr-o scrisoare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Restaurantul din SUA care s-a despartit de Facebook printr-o scrisoare

Desi suntem disperati sa aflam tot ce se intampla pe Facebook, desi nu ne putem incepe ziua fara sa vedem care sunt ultimele postari pe reteaua de socializare, trebuie sa recunoastem ca inventia lui Mark Zuckerberg nu mai este ce a fost a inceput.

De acest lucru s-au prins si reprezentantii unui restaurant din SUA care, intr-o zi, au decis sa se desparta de mastodont printr-o scrisoare.

Dupa ce au crescut ca si business, Eat 24, un restaurant cu livrare la domiciliu, a devenit, ca si noi de altfel marioneta Facebook, iar din popularul produs s-a transformat in “ratusca” cea urata care nu mai aparea decat pe 20% din wall-urile prietenilor pe care ii avea. Sigur, acesta este noul algoritm al retelei de socializare si noi stim asta.

Suparati peste masura, reprezentantii restaurantului s-au gandit sa gaseasca o cale… amabila de a se desparti de reteaua de socializare. “Draga Facebook, Eat24 aici. Trebuie sa discutam. Nu este usor sa spunem asta, dar trebuie sa ne despartim. Ne-ar placea sa zicem <nu esti tu de vina, suntem noi>, dar toata vina e a ta. Nu vrem sa fim rai, dar nu mai esti reteaua de socializare inteligenta si funny de care ne-am indragostit cativa ani in urma. Te-ai schimbat. Mult”.

“Cand ne-am cunoscut, ne-ai facut sa ne simtim speciali. Iti spuneam multe poante despre Sriracha si tu le ziceai mai departe tuturor prietenilor si radeam impreuna. Dar acum? Acum vrei sa-ti dam bani daca vrei sa vorbim cu prietenii nostri. Cand iti dam o poza cu un taco invelit cu bacon, tot ce zici este <promoveaza-ti postul. Aduna mai multi prieteni>, in loc sa ne placi pentru ceea ce suntem.”. In continuare: “Daca citesti aceasta scrisoare si numele tau nu este Facebook, sa stii ca te iubim si ca iti dam o sansa sa-ti iei ramas bun. Ai niste ultime cuvinte de zis? Poti sa zici orice”.

Amuzant a fost faptul ca si cei de la Facebook au marsat pe aceeasi idee, iar directorul de comunicare, Brandon McCormick, a raspuns nefiind impresionat de despartire: “Ne pare rau ca trebuie sa ne despartim asa pentru ca noi credem ca inca putem fi prieteni. Dar respectam intru totul nevoia voastra de spatiu”.

Stai linistit, restaurantele din Centrul Vechi inca au pagina de Facebook.
Te-ar mai putea interesa: