5 Resorturi All-Inclusive absolut fabuloase

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

5 Resorturi All-Inclusive absolut fabuloase

Când vă gândiți la resorturi all-inclusive, cel mai probabil vă vine în minte un hotel aproape de plajă, unde plata nu include doar cazarea pentru o noapte, ci și mesele din timpul unei zile, băuturi la discreție și diverse activități pentru care, de cele mai multe ori, nu este necesar să părăsiți granița resortului.

În mare parte este adevărat, însă există unele resorturi all-inclusive, care pur și simplu știu cum să se distingă și să iasă din tipare… exact acesta este și cazul resorturilor recomandate de TripAdvisor.

Resorturi All-Inclusive absolut fabuloase

  • Grand Velas Riviera Maya, Mexic – fiecare oaspete este răsfățat de 3 membri ai personalului. Astfel, însoțitorul la piscină îți va lustrui ochelarii, majordomul personal vă va așeza articolele de toaletă, în timp ce barmanul se va asigura că paharul vă este mereu plin. Resortul deține 3 mari zone, acestea fiind distribuite astfel: Zen Grand – este ascuns în mangrove; Ambassador – cuprinde zona celor 3 piscine și plaja Grand Class – adresată persoanelor cu vârsta minimă de 16 ani.

Grand Velas Riviera Maya
Te-ar mai putea interesa: