Red Bull Soapbox Race, distractia se termina in Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Red Bull Soapbox Race, distractia se termina in Centrul Vechi

Astazi simtim adrenalina la cativa pasi de Centrul Vechi. Red Bull Soapbox Race ii aduce alaturi pe cei mai nebuni si inventivi pasionati de automobilism, intr-o cursa cu mega prestigiu in afara.

Bunaoara, pentru prima data in Romania, Red Bull Soapbox Race – cursa de masini artizanale – se desfasoara pe Calea 13 septembrie, incepand cu ora 13:00. La start se vor alatura 19 echipe, fiecare cu propria bijuterie artizanala. Casa tuturor pe roti, Porcul Ghita, Militia, Una cu de toate, Melcul Turbo, tepesMobilul sau Cotet-OO-Mobilul sunt o parte dintre “automobilele” aliniate la start.

Juriul competitiei, format din Ana Maria Branza, Mirela Bucovicean, Victor Nemes, Teo si Robert Kovacs, va nota designul si calitatea executiei constructiei, foarte important fiind designul masinii de concurs, calitatea finisajelor si imbinarea subansamblelor. Spectacolul pe care il va face fiecare concurent este, iarasi, foarte importat, si nu in ultimul rand, timpul pe care il va obtine in concurs.

La final, inainte sa va urez vizionare placuta, este musai sa va spun si care sunt restrictiile de circulatie in zona. “Restrictionarea temporara a traficului va avea loc duminica 14 septembrie pe Calea 13 Septembrie pe ambele sensuri de circulatie intre Piata Arsenalului si Bulevardul Libertatii intre orele 00.00 si 22.00. De asemenea vor mai exista restrictii de circulatie pe Strada Uranus intre Strada Sirenelor si Calea 13 Septembrie intre orele 00.00 si 22.00 si pe Bulevardul Libertatii intre Rond Cosbuc si Piata Constitutiei pe ambele sensuri de circulatie precum si pe Bulevardul Libertatii intre Bulevardul Natiunilor Unite si Piata Constitutiei, sensul spre Rond Cosbuc, intre orele 07.00 si 19.00”, anunta autoritatile.

Fratilor, dupa ne vedem in Centrul Vechi, da? E rost de petrecere si voie buna!
Te-ar mai putea interesa: