Recomandări de care să ții cont, dacă utilizezi aplicațiile de dating

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Recomandări de care să ții cont, dacă utilizezi aplicațiile de dating

Ai ieșit dintr-o relație și ești în căutarea unei metode ingenioase, prin care să cunoști diferite persoane? Cu siguranță, deja ți-ai făcut cont pe aplicațiile de dating!

Dacă vrei să te bucuri de cât mai mult succes pe acestea, iată câteva recomandări pe care un utilizator popular Tinder (cel puțin în New York), le-a dezvăluit echipei Men’s Health!

  1. Alege fotografii mișto (asigură-te că sunt cu tine și nu sunt editate prea tare)!

Alegerea fotografiilor este incredibil de importantă, dar rețineți că o fotografie care pe Instagram a primit o mulțime de aprecieri, nu este neapărat cea mai bună de utilizat pentru o aplicație de dating.

Potrivit statisticilor interne Tinder, utilizatorii au cu 14% mai multe șanse de a fi compatibili dacă zâmbesc, și cu 20% mai multe șanse de compatibilitate, dacă privesc fix în față (deci, oi avea tu un fund mișto, dar fața e mai importantă ca orice).

  1. Nu opta pentru pozele de grup!

Alege fotografii în care să apari solo. Cu siguranță, nu îți dorești ca un potențial partener să dea cu banul ca să afle care ești…

  1. Nu fi „basic”!

Încearcă să pui fotografii originale, autentice, care să-ți sublinieze personalitatea. Btw, fotografiile de la sala de forță trebuie să iasă din discuție.

  1. Descrierea ta este la fel de importantă ca și fotografiile postate!

Dacă optezi pentru o descriere amuzantă, în ton cu personalitatea ta, cresc șansele să obții cele mai bune potriviri.

  1. Trimite mesaje personalizate!

În momentul în care obții o potrivire, este recomandat să începi cu un mesaj personalizat. Spre exemplu, să îți întrebi „jumătatea” ceva despre poza de profil, biografie, etc.

  1. Nu o lălăi prea mult!

Pe Tinder, există riscul să începi să vorbești vrute și nevrute. Totuși, este recomandat să te temperezi și după câteva mesaje, să treci la „atac”. Adică să ceri numărul de telefon și să vă consultați programul pentru a stabili de comun acord o ieșire.

  1. Nu ezita să consumi alcool la prima întâlnire!

Sigur că nu trebuie nici să te amețești prea tare… ideea e să vă mai destindeți și să vă bucurați de o atmosferă relaxată. O bere sau un cocktail alcoolic vă vor ajuta în această direcție, eliberându-vă de orice presiune.

  1. Nu te îngrijora dacă o întâlnire dă greș!

La urma urmei, e vorba de experiența în sine, despre posibilitatea de a cunoaște oameni noi, și de a crea relații cu aceștia, indiferent de natura lor! Deci cel mai bine e să nu ai vreo așteptare când mergi la o întâlnire stabilită pe Tinder, și să lași lucrurile să decurgă de la sine.
Te-ar mai putea interesa: