Premieră mondială! Restaurantul cu mâncarea printată la imprimantă 3D

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Premieră mondială! Restaurantul cu mâncarea printată la imprimantă 3D

Da, ați citit bine. La Londra se va deschide peste câteva zile Restaurantul cu mâncarea printată la imprimantă 3D. Este vorba de un utilaj special, o invenție unicat, care este capabil să realizeze tot felul de specialități culinare în numai câteva secunde, cu ajutorul unor ingrediente speciale.

Restaurantul 3D a fost amenajat pe strada 8 Dray Walk, E1 6NJ, și este condus de Antony Dobrzensky și Marcio Barradas. Cei doi au declarat, în presa britanică, că ideea le-a venit după ce au vazut un documentar pe Discovery cu această invenție.

Au contactat producatorul și, în scurt timp, au pus la cale planul de business. Așa a apărut primul restaurant din lume unde mâncarea este printată 3D. Pentru a înțelege cum se produce aceasta, vedeți clipul video de mai jos.

Restaurantul va funcționa, într-o primă faza, doar la nivel experimental. Va fi deschis publicului doar 3 zile: 25, 26, 27 iulie.

Un meniu cu 9 feluri de mâncare scoase la imprimanta 3D va costa 250 de lire. Nu vă așteptați la fripturi și ciorbe de burtă. Toate felurile de mâncare sunt speciale, pentru că sunt construite într-un mod unic, cu ajutorul unor ingriediente unicat. Preparatele sunt inventate de doi maeștri bucătari de la renumitul restaurant spaniol La Boscana, din Londra.

Evenimentul de deschidere va fi transmis live în mediul online, iar pentru fiecare seara vor fi disponibile doar 10 bilete de intrare. Acestea au fost puse în vânzare de pe 15 iulie.

Interesant este și faptul ca nu doar mâncarea va fi printată 3D, ci și tacâmurile, mesele și scaunele.

2. Premieră mondială! Restaurantul cu mâncarea printată la imprimantă 3D

2. Premieră mondială! Restaurantul cu mâncarea printată la imprimantă 3D