Poziția sexuală cel mai puțin confortabilă pentru bărbați și femei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Poziția sexuală cel mai puțin confortabilă pentru bărbați și femei

Un nou sondaj efectuat de farmacia Superdrug a constatat că 87% dintre cei implicați într-o relație spun că relațiile lor sunt de la „puțin spre moderat aventuroase din punct de vedere sexual”. Și totuși există câteva lucruri care îi fac pe oameni să transpire, când vine vorba de sex.

Sondajul, în cadrul căruia au fost chestionați 1.000 de bărbați și femei aflați într-o relație, din Statele Unite și Europa, cu privire la preferințele lor sexuale, a constatat că oamenii sunt, în general, deschiși să încerce noi poziții sexuale cu partenerii lor.

Cu toate acestea, respondenții au accentuat că au simțit niveluri mai ridicate de neliniște în privința posibilității de a utiliza jucării sexuale și de a practica un sex „kinkier” în rutina de zi cu zi  – 35,7% dintre bărbații americani și 41,4% femeile americane au declarat că gândul de a încerca acte sexuale bazate pe robie, S & M (sadism & masochism) și sexul în public, i-a determinat să devină anxioși.

Oamenii ar putea să înceapă să încerce noi poziții, dar nu toate pozițiile sexuale sunt percepute la fel – cel puțin în ochii respondenților din sondaj. Astfel, poziția cea mai puțin atrăgătoare pentru bărbați și femei a fost poziția 69, 42,7% dintre bărbați și 56,8% dintre femei susțin că se simt cel mai puțin confortabil să practice această poziție.

Sexul anal și roaba din genunchi au ocupat locurile 2 și 3, în topul pozițiilor care au trezit anxietatea respondenților.

„În cele din urmă, comunicarea sinceră este cel mai bun instrument pentru a explora corpul partenerului tău și a descoperi noi rute spre satisfacția sexuală de-a lungul drumului ”, se arată în raport, potrivit informațiilor de pe Men’s Health.

În ceea ce privește cele mai confortabile poziții, printre cele mai comune răspunsuri s-au găsit următoarele 3 poziții: poziția misionarului, doggy style și cowgirl.

Indiferent de preferințele tale, nu ezita să spui cu voce tare cu ce te simți confortabil să practici și cu ce nu. Cel mai bun lucru pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală este să vorbești deschis și constant cu partenerul, să afli dacă sunteți sau nu pe aceeași pagină.

Informații pe larg despre cercetarea menționată, desfășurată de Superdrug, sunt disponibile AICI!
Te-ar mai putea interesa: