Pitipoanca de Profil

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Prada preferată a Libidinosului de Album, autoiubitoare de sine, Pițipoanca de Profil pare să aibă tot ce-i trebuie pentru a se remarca și a se simți bine în mediul său, dar suferă de un important defect de vedere și de bună creștere: confundă wall-ul propriu sau al prietenilor cu oglinda din baie, de exemplu.

Numită și “Ceacareșiocerecupoza” în jargonul virtual, Tuguiatus dulcikus are ca singur scop promovarea sinelui prin poze cu sinele cu buze țuguiate, sinele bronzat, sinele fără sutien, sinele în chiloți sau sinele cu decolteu. Până și pozele cu turnul Eiffel, cu Papa sau cu singurul pui albinos de focă din lume sunt, de fapt, niște poze cu ea. Buzele țuguiate și bronzul fals sunt două trăsături intelectuale specifice Piţipoancei de Profil, care o fac ușor de recunoscut și de evitat.

Asta, dacă nu vreți, într-un moment de rătăcire emoțională – așa cum au observat specialiștii în social media din Fălticeni – să dați “like” și să deveniți unul dintre inconștienții care o hrănesc cu “:***”, cu dorință, admirație și prietenie, ajutând-o astfel să devină și mai răspândită.

 

Atlas de Mitocanie 2.0 de la Radio Guerrilla citire
Te-ar mai putea interesa: