Piese hot ale artiștilor români, lansate la început de toamnă. Tu pe care o preferi?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Piese hot ale artiștilor români, lansate la început de toamnă. Tu pe care o preferi?

Și ce dacă am pășit în sezonul rece! Artiștii autohtoni nu contenesc să ne surprindă cu piese hot, pentru toate gusturile și stările.

Tu ai descoperit cele mai recent lansate piese? Care ți-a furat mințile și care crezi că va fi hitul toamnei? 😀

Piese hot ale românilor, lansate la început de toamnă

  • The Motans feat. INNA – Nota de Plată – o colaborare inedită care nu sună deloc rău. Piesa a fost lansată pe 26 septembrie și are mai bine de 4 milioane de vizualizări pe platforma YouTube. Potrivit comentariilor aferente, există numeroși fani care deja văd piesa în topuri.

  • Novaspace feat. Alina Eremia – Out of My Mind – o piesă cu un videoclip destul de hot, pentru început de toamnă. Lansată pe 26 septembrie, Out of My Mind stă binișor la capitolul vizualizări, anregistrând până în prezent circa 500.000.

  • ADDA feat. DOC – Te Aud – Adda ne încântă și ea cu un featuring, piesa fiind la fel de emoțională și cu un mesaj puternic, exact cum ne-a obișnuit. Deși are doar circa 2 milioane jumătate de vizualizări, piesa are potențial.

  • FreeStay feat. Andra – Între noi nu mai e nimic – a fost lansată la sfârșitul lunii anterioare, mai exact pe 28 septembrie, și deja are aproape 3 milioane jumătate de vizualizări pe YouTube și o mulțime de comentarii pozitive!

  • Corina – Tot ce ți-ai dorit – piesa a fost lansată tot pe 28 septembrie, bucurându-se de peste 1 milion jumătate de vizualizări. Corina  e la fel de hot ca de fiecare dată, dar de piasp ce ziceți? 🙂

  • Lidia Buble – Cămașa – proaspăt lansată (pe 3 octombrie), piesa ne dezvăluie cum stă treaba cu Cămașa. În doar 3 zile de la lansare, piesa se bucură de aproape un milion jumătate de vizualizări.

  • Randi feat. Mario Morreti – Dacă pun mâna pe tine – de data aceasta o colaborare masculină, ceva mai ritmată și cu un mesaj puțin mai antrenant. Piesa a strând de la lansare peste 400.000 de vizualizări.

  • Sore – Ultima lacrimă – Sore ne surprinde tot cu o piesă de „corazon”, care a fost lansată pe 4 octombrie. Până acum, „Ultima lacrimă” se bucură de doar circa 200.000 de vizualizări pe YouTube. Voi ce șanse îi dați?

  • Raluka – Cine sunt eu? – lansată pe 4 octombrie, piesa a adunat deja aproape 500.000 de vizualizări pe YouTube.
Te-ar mai putea interesa: