The Picture House. Consumi si platesti cu o fotografie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

The Picture House. Consumi si platesti cu o fotografie!

Iti suna ciudat, asa-i? Ei bine, nu te mira, exista un astfel de loc! Este la Londra si se numeste The Picture House.

Nu, proprietarii nu sunt chiar nebuni de legat, au ei o logica in luarea acestei decizii. Se pare, spun cercetatorii, ca mancarea fotografiata pare mai apetisanta, decat cea nefotografiata. Mergand pe acest principiu, detinatorii The Picture House au impus ca regula prezentarea contului de Instagram in fata chelnerului, aceasta fiind moneda de schimb pentru mancarea consumata in ineditul loc.

The Picture House a fost deschis pe 14 mai. Aici poti consuma doua feluri de mancare fara sa le platesti cu bani, insa conditia este sa le fotografiezi inainte si sa incarci poza pe Instagram, Facebook sau Twitter, folosind “hashtag-ul” #BirdsEyeInspirations.

Proprietarii s-au decis sa taxeze clientii pentru timpul petrecut in local, nu pentru produsele pe care le consuma.

Restaurantul este deschis dupa conceptul “pop-up”, adica promovat prin retele de socializare si fara o locatie fixa, se va muta in luna Iunie in Manchester si, apoi, in Leeds.

Trebuie sa recunoastem ca aceasta criza mondiala pe care am traverst-o cu totii a creat nu numai monstri, dar si creativitate. Pentru a scapa de faliment, oamenii au deschis cutia Pandorei si au incercat sa “construiasca” idei cat mai creative, cat mai interesante pentru a satisface clienti din ce in ce mai exigenti.

Tare, tare, tare! O intrebare am oare, o intrebare de roman. Proprietarii isi platesc distribuitorii tot cu fotografii?
Te-ar mai putea interesa: