Petreceri cu spirit de Halloween, în Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Petreceri cu spirit de Halloween, în Centrul Vechi

Pentru că suntem în cel mai înfricoșător weekend din an, vă propunem petreceri înfricoșător de memorabile. Evident, în Centrul Vechi!

Ia-ți gașca și haideți să descoperiți împreună vibe-ul celor mai tari party-uri de Halloween. Dacă nu-ți place să mergi din „poartă-n poartă”, lasă-te pe mâna noastră și mergi la sigur, exact acolo unde distracția e în toi!

Petreceri cu spirit de Halloween, în Centrul Vechi

  1. Jeepers Creepers / Annual Halloween Party la The Drunken Lords

La TDL distracția durează cât e weekendul de lung, astfel că de pe 27 și până pe 29 octombrie, ne vom simți înfricoșător de bine.  Costumează-te după bunul plac și vino să te delectezi cu cocktailuri ucigaș de bune! Recomandare: Step over to the dark side this Halloween and have a lovely hell of a time!

  1. Old City Meets Annabelle * Halloween Fest

Când zombii acaparează orașul și vrăjitoarele zboară, ne adunăm laolaltă odată cu lăsarea nopții, evident la Old City! Vom sărbătorim Halloween-ul tot weekendul, dar feriți-vă … Old City va fi bântuit de înfiorătorea păpușă Annabelle!

Deci, pune-ți cel mai bun costum și rezervă o masă la +40 729 377 774, pe 28 și/sau 29 octombrie, începând cu orele 23:00!

  1. Season of the Witches *HALLOWEEN EDITION* @Gilda Music Lounge

Este acea perioadă înfricoșătoare din an în care vrăjitoarele merg pe mături, dovlecii strălucesc în lumina lunii și toții ciudații ies la întunericul nopții!

Vrăjitoarea de 459 de ani vrea să fure Halloween-ul! Salvează chiar tu petrecerea. Btw, dacă vei avea cel mai original costum, vei fi răsplătit cu o surpriză. În schimb, dacă nu vii costumat, pregătește-te să înfrunți de unul singur fantomele și vârcolacii care vor dansa o noapte-ntreagă la Gilda Music Lounge.

  1. HighLife Halloween Party la Beluga

O noapte specială, în spiritul sărbătorii de Halloween se anunță și la Beluga Music and Cocktails. Invitatul special este ClauDiamond, care ne va purta pe ritmuri bune și nebune până dimineața.

  1. HALLO(ween) Carnival @ Barbero

A sinner or a saint – tu alegi! Petrecerea ține cât e weekendul de lung și la Barbero.

Party-uri înfricoșător de bune se anunță și la Nomad SkyBar, Club Bound sau Freddo! Pregătește-te de un weekend de pomină, în spirit de Halloween!
Te-ar mai putea interesa: