Petreceri si concerte. Ce faci azi in Centrul Vechi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Petrecerile isi continua cursul fiesc, in Centrul Vechi, si in a doua zi de Craciun. Daca vreti sa schimbati peisajul caminului, e bine de stiut ca veti gasi scenografia invernala – cu brazi impodobiti si decoratiuni specifice Sarbatorilor de iarna – in toate localurile din centru. Si nu numai. Bucharest Christmas Market este deschis, iar pe scena amplasata aici, in aceasta seara, de la ora 18.00, urca Narcisa Suciu, Oana Sirbu si Ozana Barabancea.

De cealalta parte, in Centrul Vechi propriu-zis, petrecerile iau fata “cristiana”. La Red Angus Steakhouse seara de joi este dedicata ritmurilor jazz si blues, iar americanul Brent Melancon este cel care, de la ora 20.00, intretine atmosfera.

De la ora 21.00, in Storage Room este momentul pentru karaoke, iar seria petrecerilor Bandidos cu Adrian Eftimie si Dj Optick continua la Freddo. La Bordello, Madame Boudoir incepe sa istoriseasca acompaniata de muzica live, in timp ce in Papiota – de la ora 22.00 – incepe petrecerea Christmas Blackout. Cam pe la aceeasi ora, In Pod la Historia are loc ultima petrecere de Craciun – Increde(te) in imaginatie! Primesti un shot din partea casei si te distrezi pana in zori.

Ruby – prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate (in Germania, mai precis) – vine sa “stinga lumina” in Maraboo si sa porneasca o seara incendiara. De la ora 22.00, urmariti live proiectul Amo Brasil, la Best Seller. Repertoriul trioului inseamna bossa-nova, bossa-nova jazz si samba. Incepand cu aceeasi ora, in club Elephant se petrece romaneste. Intrare libera, oferta la Cuba Libre (6 lei) si muzica… de la Catalin Crisan la Andre via Suie Paparude… Si clubul Expirat petrece de Craciun cu portile deschise. Aici ne pregatim pentru weekend cu King Size Drinks Night – o noapte intreaga cu bauturi de 0,6 litri la pret de 0,3 litri. La Anton Pub este noaptea lui Elvis. DJ Elvis, iar shotul de tequila costa 2,5 lei. Oferta este tentanta si in Club Bastards: pentru o bere Ciuc studentii platesc 4 lei.

Sarbatori si serbari fericite!

 
Te-ar mai putea interesa: