Orasul Vechi va recomanda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Cu cateva zile inaintea Craciunului, ne pregatim de petrecere. Rosul este culoarea la moda, iar localurile au fost deja amenajate in spirit de sarbatoare.

La CinemaPro este ultima zi in care vizionam a doua parte din seria Hobbitul sau avanpremiera pentru The Secret Life of Walter Mitty si ne pregatim de o noua premiera – Burlaci Intarziati care va rula incepand de vineri. La Teatrul National Bucuresti, va recomandam sa vedeti o noua reprezentatie a spectacolului Micul Infern, de la ora 19.30, la Sala Pictura. In rolurile principale, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitanescu, Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Marius Rizea.

Daca esti student in cautare de petreceri nocturne, va trimitem la Bastards, la Anton Pub sau la Club A. Daca ai carnetul de student la tine, in clubul Bastards, pana la 30 decembrie, bei bere la draft cu 4 lei. In aceeasi categorie – de preturi mici – incadram si shotul de tequila de la Anton Pub – pana vineri dimineata, costa 2,5 lei. Sau sticla de bere Staropramen la 500 ml de la Club A, care costa 4 lei.

Poate preferi ceva muzica live. Atunci, sa stii ca Sorin Zlat Band & Friends urca In Pod la Historia si reinvie atmosfera cluburilor de jazz din Chicago, la un vin fiert si o muzica buna, de la ora 22.00. Mult mai devreme, de la ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani are loc concertul Bulgarasi de Veste Buna, sustinut de corul de copii al asociatiei Pro Vita.

Intre timp, poti da o fuga prin Christmas Market-ul amplasat pe esplanada Universitatii sau poti colinda strazile centrului unde gasesti amplasate standuri cu bunatati si decoratiuni pentru Sarbatori.

P.S. Nu incepe weekend-ul fara sa vezi pozele de saptamana trecuta…
Te-ar mai putea interesa: