Orașul Vechi îți organizează cea mai tare petrecere!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Orașul Vechi îți organizează cea mai tare petrecere!!!

Știm că distracția este ingredientul magic al fiecărui eveniment, suntem alături de tine și gata să-ți oferim cea mai tare petrecere!

Fie că este vorba de o zi de naștere, Crăciun, Revelion, evenimente private sau corporate, toate sunt specialitatea noastră.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți repede un mail în care să ne (de)scrii cum arată petrecerea pe care ți-o dorești. Sau, și mai simplu… dacă nu știi exact ce vrei, lasă-ne un mesaj pe Facebook și hai să stabilim o întâlnire să descoperim împreună ceea ce ai nevoie.

Experiența noastră, atât în evenimente corporate, cât și în petreceri private, dar mai ales feedback-urile primite în urma organizării acestora sunt garanția ta și dovada pe care noi ți-o punem la dispoziție că îți vom oferi ceea ce ai nevoie.

Cunoaștem Centrul Vechi ca propria noastră palmă. Niciun colțișor nu a scăpat neanalizat, astfel că suntem capabili să-ți oferim și cele mai mărunte detalii, indiferent de localul pe care îl dorești: de la specificul localului și atmosfera de acolo, până la DJ, chelneri și patroni.

Datorită parteneriatelor pe care le avem cu cluburile, puburile și restaurantele din Centrul Vechi, știm tot ce mișcă astfel că te asigurăm că invitații tăi vor vorbi despre petrecerea ta cel puțin întregul sezon. Și știi de ce? Pentru că și nouă ne place distracția și voia bună și considerăm că acestea sunt principalele ingrediente care transformă un party în cel mai tare party!

Așadar, nu te sfii și contactează-ne! Îți vom oferi idei originale, sfaturi născute din experiență și evident din nevoile tale. Let’s party!

 
Te-ar mai putea interesa: