Pe 24 și 26 Octombrie: Istoria filmului european în GIF-uri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Pe 24 și 26 Octombrie: Istoria filmului european în GIF-uri

Pe 24 și 26 octombrie suntem invitați la Istoria filmului european în GIF-uri. Evenimentul se va desfășura la sediul Spațiul Public European din Strada Vasile Lascăr, numărul 31.

istoria filmului european in gifuri

Din ce film e imaginea asta? Care a fost scopul ei inițial? Ce o face atât de deosebită? Cum a influențat sau a fost influențată de alte imagini? Sunt doar câteva întrebări la care vom încerca să răspundem în cadrul celor două întâlniri.

Vom parcurge împreună momente cheie și curente din istoria filmului European prin imagini iconice la care ne raportăm și în prezent și vom afla mai multe despre oamenii din spatele lor și contribuția la dezvoltarea celei de-a șaptea arte.

GIF-ul, privit ca mediu de exprimare tot mai des folosit și mijloc de deconstrucție și propagare a imaginilor în mișcare, este una dintre formele în care vom revedea sau vom face cunoștință cu o serie de imagini audiovizuale care au trecut proba timpului.

Cui se adresează Istoria filmului european în GIF-uri?

Întâlnirile se adresează tuturor pasionaților de film, cu precădere elevilor de liceu și studenților, și vor fi coordonate de Rodica Dominteanu. Absolventă a programului de masterat Societate, Multimedia, Spectacol din cadrul CESI București. În ultimii trei ani Rodica a colaborat în calitate de trainer în cadrul mai multor proiecte de educație cinematografică dedicate publicului tânăr.

Cele doua sesiuni de curs au loc marți, 24 octombrie, respectiv joi, 26 octombrie, incepand de la 15:30, si au o durata de doua ore.

Acces Istoria filmului european în GIF-uri

Participarea este gratuită, însă este necesar să vă înscrieți, la adresa de e-mail asociatia.proiector@gmail.com
Te-ar mai putea interesa: