Nymphomaniac, vol II, un film controversat! De ce?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Nymphomaniac, vol II, un film controversat! De ce?

S-a creat o intreaga isterie in jurul acestui “Nymphomaniac, vol II”, un film aparent erotic, insa deloc asa daca ar fi sa-i ascultam pe cei care l-au vazut deja.

chapter_1_photo_by_Christian_Geisnaes

chapter_1_photo_by_Christian_Geisnaes

Controversat si interzis, in egala masura, “Nymphomaniac, vol II” este jurnalul erotic al unei femei, Joe, care-si povesteste istoria sexuala din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani, cand se confeseaza.

Interzis minorilor sub 18 ani si interzis proiectiei cu public… Asa a sunat notificarea pe care a primit-o Indendenta Film, distribuitorul peliculei, de la CNC, iar daca contestatia nu va fi acceptata, Romania va fi singura tara din Europa care interzice difuzarea acestei pelicule in cinematografe.

chapter_5_photo_by_zentropa

chapter_5_photo_by_zentropa

Filmul ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a mai spus ca a obtinut rolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex.

chapter_8_photo_by_zentropa

Cineuropa: “Nymphomaniac este o lucrare cinematografica fascinanta, lansand la o parte haosul pe care il ofera scenele aproape pornografice. Filmul lui von Trier ii exprima cel mai bine dilema ca artist, prins intre spiritual si uman.”

The Guardian: “Sex din abundenta, dar putine momente sexy. Nymphomaniac este o epopee a sexului, care te copleseste, dar mai mult de atat, te provoaca intelectual. Sublim si fascinant, filmul lui von Trier nu este despre sex, de fapt.”

Hollywood Reporter: “Nymphomaniac nu este niciodata plictisitor si este extrem de provocator, dar nu asa cum v-ati fi imaginat. In esenta, filmul reprezinta marea dilema a unui barbat jucaus, problema freudiana care se rezuma la intrebarea <<ce isi doresc femeile>>?”

In Romania, premiera oficiala a peliculei “Nymphomaniac, vol II”, va avea loc pe pe 7 februarie 2014, premiera care depinde, insa, de decizia finala a CNC.
Te-ar mai putea interesa: