Nu esti barbat daca nu ai incercat aceste cocktail-uri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Nu esti barbat daca nu ai incercat aceste cocktail-uri

Stii cum se cantareste barbatia, nu? Cica daca stai bine la capitolul alcool si nu cazi repede sub masa, esti super macho, poti sa te iei la tranta cu Van Damme. A, si cica ar mai fi un criteriu. Ca sa fii barbat trebuie musai sa incerci 3 cocktail-uri deosebite. Care sunt astea, iti spun imediat. Sunt convins ca le gasim si in Centrul Vechi, deci e cazul sa trecem la treaba.

Manhattan

Vermut dulce, whisky, bitter, 1 cireasa confiata si gheata… acestea sunt ingredientele care-ti vor creste “muschii” peste noapte. Este o bautura clasica, buna atat pentru cunoscatori, cat si pentru incepatori, asadar nu risti nimic daca incepi initierea cu acest produs.

Tom Collins

Apa tonica, gin, bitter, zahar, suc de lamaie, gheata si 1 cireasa confiata. Acest cocktail, care a fost inventat in 1876 de Jerry Thomas, este perfect pentru sezonul care tocmai a inceput. Vara, Collins se bea foarte bine.

Old Fashioned

Whisky, bitter Angostura, coaja de portocala, gheata, zahar si o cireasa pentru decor, acest cocktail, asa cum ii spune si numele, este vechi, puternic si cu experienta. Putem spune ca joaca la liga mare si, la fel ai sa faci si tu, daca te incumeti sa-l consumi. In plus, trebuie stiut faptul ca acest cocktail sta la baza multor cocktail-uri care se fac in barurile din Statele Unite. So, let’s go party!
Te-ar mai putea interesa: