Noutati la [ POP-UP ]:Pop-Bar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Noutati la [ POP-UP ]: Pop-Bar

De joi avem si mai multe motive de bucurie in Centru Vechi, pentru ca in sediul [ POP – UP ] se deschide Pop Bar. Business-ul face parte din grupul care detine Van Gogh Café, Hotel Rembrand si Klein Café. Sa-i fie de bine, zic!

Nu ai aflat inca ce este [ POP – UP ]. Ia sa vedem…

[ POP – UP ] este un concept nou dezvoltat in Centrul Vechi, unde in 25 de… containere maritime si-au gasit locul magazine de fashion, galerii de arta, decoratiuni, accesorii, cosmetice.

Este al treilea astfel de concept store din lume, primele doua fiind deschise in 2011 in Londra, numit Boxpark, si Noua Zeelanda, numit Restart.

In cele 25 de locatii neconventionale gasesti de la produse de make-up, pana la obiecte de design interior, uleiuri si lumanarele parfumate, ce mai, un adevarat Eden pentru cei dornici  si pasionati de shopping-ul altfel, intr-un spatiu care la prima vedere nu ar avea nimic de a face cu aceasta activitate.

Clasicul se imbina perfect cu rusticul cu ajutorul produselor puse la dispozitia cumparatorilor.

De asemenea, cei care trec pe la [ POP UP ] Bucharest, descopera ca aici este locul perfect unde pot gasi cadoul ideal pentru prieteni sau familie.

[ POP-UP ] Bucharest Adresa: Str. Selari, nr. 4, Bucuresti

Program: 11:00 – 22:00

Facebook: https://www.facebook.com/popup.bucharest
Te-ar mai putea interesa: