Nou in Centrul Vechi: K-Grill

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...
comments

Nou in Centrul Vechi: K-Grill.

Va mai amintiti de Open Doors? Nici noi. La mai putin de 2 luni de la inchiderea lui o alta afacere incearca sa ne multumeasca. K-Grill pe numele lui, serveste mancare libaneza in regim de fast food. Deci nu e usor sa ne multumeasca pentru ca in Centrul Vechi mancarea libaneza este bine reprezentata.

Stii cum sta treaba cu afacerile noi! Ca sa aiba succes trebuie sa vina cu ceva nou pentru a face fata competitiei.

Sa serveasca mancare repede? AVEM, dar trebuie sa ne si tina. Tipic romanesc, nu ar fi de mirare ca la doar cateva luni de la deschidere sa ne dam cu stangul in dreptul si sa inchidem pravalia din cauza faptului ca nu ne putem mobiliza.

Sa fie gustos? E o premiza de la care trebuie sa porneasca orice business de alimentatie publica… Acum, sigur, treaba asta este relativa. Stiti cum e? Gusturile nu se discuta si este foarte greu sa le impaci pe toate.

Sa fie original? Nu e. Ce mai poate fi original in 2014. In cate feluri poate fi servita mancarea libaneza, in cate feluri poti sa gatesti mancarea libaneza. Cat poate fi de original un business pe baza de mancare?

Sa aibe o pozitie buna? Sunt altele care au o pozitie ideala. Sigur, locatia este cheia unui business ca sa mearga. Oricat de bune ar fi toate, oricat de repede s-ar misca ospatarii si oricat de inspirat ar fi bucatarul, daca restaurantul este dosit, afacerea este compromisa.

Sa fie o atmosfera placuta. Este obligatoriu ca omul sa se simta bine ca sa se intoarca in localul respectiv. Daca nu exista atmosfera placuta, muzica de calitate si buna dispozitie, clientul se va duce cu certitudine in alta parte.

Sa existe constanta in arome. Revenind la mancare, pentru ca pana la urma aici sta esenta business-ului, daca omul se obisnuieste cu un anumit gust, va fi neplacut surprins sa descopere la un moment dat ca reteta s-a schimbat.

Iata si cateva din produsele pe care le comercializeaza plus preturile aferente:

Tawook Traditional, Tawook Rosu cu Branza, Tawook Rosu cu Bacon, Kebab Traditional, Kebab Soujouk sau Kebab cu Vinete, Shawarma Libaneza de Vita sau Pui – 16 lei.

Sandwich cu Vinete cu Hummus sau cu Falafel, Salata Fatouch sau Tabbouleh – 12 lei

Hummus – 8 lei; Salata de varza, cartofi prajiti – 6 lei

Dulciuri: K Sweet, Chocolate Delight, Cookie Sweet, Budinca de Scortisoara – 8 lei

Bauturi: Coca Cola, Fanta, Sprite – 5 lei; Ayran, Limonada cu menta proaspata, Ciuc Draft – 6 lei 

Acum sa vedem ce va face K-Grill, oare va putea sa tina pasul cu toate cerintele publicului?

Astept parerile voastre dupa ce vizitati locul.

Si sa nu uitam. Bun Venit in Centrul Vechi K-Grill
Te-ar mai putea interesa: