Nou în Centrul Vechi: Japanos ne îmbie cu delicatese asiatice

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Nou în Centrul Vechi: Japanos ne îmbie cu delicatese asiatice

Weekendul aduce vești bune pentru amatorii de preparate asiatice: un nou restaurant Japanos s-a deschis chiar în inima Bucureștiului, mai exact pe strada Lipscani din Centrul Vechi, la numărul 44. Îi spunem și noi bun venit!

Japanos Centrul Vechi

Dacă încă nu ai încercat delicatesele asiatice propuse de Japanos, atunci trebuie să știi următoarele!

Preparatele Japanos au 3 atribute comune: delicios, sănătos și… japonez. Cel puțin impresia asta ne-a lăsat-o nouă o vizită în acest local. Am încercat un salmon sushi delicios, un miso ramen de-a dreptul gustos și o panacotta de te lingi pe degete. Cât despre prețuri, acestea sunt relativ accesibile comparativ cu alte localuri din categoria asta, amplasate în această zonă.

Meniul propus de Japanos este unul extrem de bogat și ne întâmpină cu o varietate de preparate asiatice. De la Miso Ramen și Shoyu Ramen, până la o gamă largă de bento box și sushi sau deserturi. Spre exemplu, un Miso Ramen este doar 18 lei, iar dacă ai poftă de un desert, te poți bucura de Japanese Panacotta pentru numai 10 lei.

Cât despre local, acesta te întâmpină cu atmosferă primitoare, cu un design curat, în ton cu natarura preparatelor propuse.

Japanos Restaurant

Restaurante Japanos în București

Pe lângă restaurantul de pe strada Lipscani din Centrul Vechi, Japanos ne întâmpină cu mai multe locații în București:

  • Japanos Pipera: Str. Fabrica de Glucoză, nr. 9B; Program: Luni – vineri: 12:00 – 19:00;
  • Japanos Aviației; Str. Pipera, nr. 42; Program: Luni – vineri: 12:00 – 19:00;

Încă 2 restaurante Japanos urmează să fie deschise la următoarele locații:

  • Japanos Victoriei: Bd. Aviatorilor, nr. 8;
  • Japanos Dorobanți;

Program Japanos Lipscani

  • Luni – Duminică: 13:00 – 00:00;

După cum vezi, Japanos Lipscani are programul cel mai lung, astfel că, dacă te-apucă pofta de preparate asiatice, poți da o fugă în Centrul Vechi. Sau, dacă preferi o comandă la domiciliu, Japanos te invită să încerci cu încredere aplicația Oliviera sau să accesezi site-ul www.japanos.ro.

Tot pe site-ul restaurantului găsești gama completă de preparate, ca să te inspiri pentru data viitoare când ți se face poftă de delicatese asiatice.
Te-ar mai putea interesa: