Normele de buna purtare la bar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Normele de buna purtare la bar

Sincer, prin natura meseriei, petrec din ce in ce mai mult timp prin barurile din Centru Vechi si, de multe ori, imi repunga ce vad. E clar, la bar nu ne purtam ca la opera, dar nici ca pe maidan. Sunt tot felul de indivizi si individe, sclipiciosi si sclipicioase, dubiosi si dubioase care se comporta ca si cum ar juca intr-un film prost cu actori si mai prosti.

Tocmai de aceea m-am gandit ca nu ar strica ca astazi sa discut putin despre normele de buna purtare la bar, sigur atingand erorile pe care le-am observat eu, or mai fi si altele.

Barmanul te serveste, nu alege pentru tine

Aud diverse domnite care spun, dand sexy din gene catre barman: “Vreau sa beau ceva, dar nu stiu ce. Poti sa alegi tu pentru mine?”. Eronat. Cum mama zmeilor sa aleaga omul ala pentru tine. El e pus acolo sa te serveasca, nu sa-ti si mestece mancarea. In plus, daca alegerea nu e pe placul tau, ce faci? Ii dai in cap cu paharul?

Berea in berarie, cocktailul in bar

Am vazut tot felul de mandruti si mandrute care aleg o locatie, dar nu stiu ce sa faca cu ea. Adica, pe sistemul mergem la macelariei ca sa luam detergent, asa procedeaza si exemplarele despre care vorbeam inainte: cer la berarie cocktail si la bar bere. Cum, frate, chiar nu te duce capul?

Vrei sa bei, platesti

Imi plac aia care au baut o data gratis intr-un bar, din diverse motive, si acum vor in fiecare zi. Astia devin insistenti, uneori chiar violenti, iar barmanului ii este greu sa le explice ca de data asta trebuie sa plateasca. Vrei sa bei gratis? Fa-ti propria afacere, sa vedem, te tine!

Wowwww… ce frumos este barmanul!

Da, e frumos, dar e si foarte ocupat. Lasa-l sa-si termine tura si pe urma poti sa incerci sa-l imbarligi cat vrei. Alfel, o sa ai o probleme. Te-ai indragostit de un barmanul frumos, dar falit.

 
Te-ar mai putea interesa: