Nomad Skybar s-a redeschis!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.33 out of 5)
Loading...
comments

Nomad Skybar s-a redeschis!

NYE 2016 Party de Revelion!

Nomad Skybar, unul dintre localurile reprezentative din cel mai tânăr eșalon al Centrului Vechi, ne-a făcut cea mai plăcută surpriză pe finalul de an – vă putem anunța că începând de ieri 30 Decembrie, Nomad Skybar s-a redeschis.

Redeschiderea pe final de an vine la pachet și cu o petrecere spectaculoasă de Revelion la care prețul este de 180 de lei și include intrarea și bufetul. Băuturile de orice tip se achiziționează la prețurile obișnuite.

Nici nu ne aşteptam să fie altfel. Nomad Skybar este una dintre cele mai importante investiţii din Centrul Vechi, un etalon pentru ceea ce trebuie să reprezinte cel mai important centru de distracţie din România – o zonă în care bucureştenii şi turiştii să se simtă bine, să primească servicii la nivel occidental într-un ambient de 5 stele.

Cum va fi de Revelion în Nomad Skybar? La ce petreceri am fost acolo în 2015, ne aşteptăm la un eveniment de calitate, cu oameni ok şi o atmosferă incendiară. Dacă n-ai fost niciodată în Nomad Skybar, Revelionul poate fi cea mai bună ocazie.

Nomad Skybar este locul în care designerii de la Twins Studio şi-au demonstrat măiestria, reuşind să realizeze un proiect unic în care au îmbinat noile tendințe în decor cu structurile clasice ale clădirii. Decorul, muzica, personalul prietenos şi veşnic cu zâmbetul pe buze te vor antrena într-o experienţă specială. Dacă nu ştiai, Nomad a câştigat în acest an două premii la “Food & Bar Gala 2015”, o dovadă în plus pentru calitatea excepţională a serviciilor.

„We’re back on track, better than ever. One good reason to celebrate, so we throw a comeback party on New Year’s Eve. Don’t miss it!”, este mesajul celor de la Nomad Skybar.

Petrecerea NYE 2016 PARTY începe de la ora 21.00.