New Year’s Prohibition Party @ The Drunken Lords

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

La The Drunken Lords, petrecerea de Revelion incepe de la 22.00. Aici vom petrece in noaptea dintre ani intr-o atmosfera de epoca, localul transformandu-se intr-un veritabil bar speakeasy. Gangsteri cu garoafe la butoniera si insotitoarele lor cu manusi de matase ii vor intampina pe domni cu trabucuri, iar pe doamne cu suporturi de tigari.
Muzica va fi o imbinare de stiluri, de la swing la funk, disco. Gazdele evenimentului vor fi Ovidiu Anton & The Bad Boys, trupa de cabaret Les Mademoiselles si echipa The Drunken Lords.

Pentru 450 de lei, beneficiem de open buffet si open bar, iar data limita a achitarii contravalorii rezervarilor este 20 decembrie.

The Drunken Lords (Intr. Selari 3-5) este un local total, amenajat de designerul Dragos Lazarescu. Spatiul reuseste, in functie de zi si de eveniment, sa se adapteze perfect, poate fii – berarie, cafenea, lounge sau chiar music club. Desi acesta va fi primul Revelion organizat aici, intrucat localul se afla in primul an de functionare, toate cele spuse mai sus reprezinta mai mult decat o garantie ca acesta va fi unul reusit. Trebuie sa stiti si ca atat bucatarul, cat si DJ-ul au un cuvant de spus in intreaga ecuatie care inseamna The Drunken Lords, demonstrand in putinul timp de la deschiderea localului ca fac fata cu brio oricarei provocari.
Te-ar mai putea interesa: