Mos Craciun, pe strada Blanari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

In Ajun si in prima zi de Craciun, strada Blanari este populata de trei petreceri alb-rosii. Nu, nu ne referim la vreo formatiune sportiva, ci la culorile pe care le imbraca de cateva zeci de ani Mos Craciun.

Clubul Maraboo (amplasat la numarul 12) pregateste doua petreceri: Santa Claus is coming to Maraboo, in seara de Ajun, si Red & White Chistmas Party, in prima seara de Craciun. Invitatul special al ambelor petreceri: Mosul! Surprizele se vor tine lant, iar distractia si muzica sunt oferite de B-MAN & AXU DEEJAY si Mc KRISTINE. Mosul vine si cu oferte speciale:  1 St Finlandia + 1 L Juice/ 4 Coca Cola/4 Red Bull = 210 lei;  1 St J & B + 1 L Juice/ 4 Coca Cola/4 Red Bull = 220 lei. Daca esti sarbatorit, el te rasfata cu o sampanie din partea casei.

Ceva mai sus, la numarul 14, petrecem Craciunul la Club A cu sarmalute, vin si cozonac din partea casei. Miercuri, 25 decembrie, de la ora 21:00, vor fi prezenti si Craciuneii, invitati tradiționali ai Craciunului de aici, care vor anima seara cu un mini-concert. Sărbătoarea va continua cu muzica aleasa de DJ Iulian. Intrarea este libera.

Craciun fericit!
Te-ar mai putea interesa: