6 moduri simple prin care să obții mai multe like-uri pe Instagram

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

6 moduri simple prin care să obții mai multe like-uri pe Instagram

Există peste 700 de milioane de utilizatori activi pe Instagram, ceea ce înseamnă o mulțime de persoane care postează selfie-uri sau snapuri cu diverse lucruri.

Desigur că nu toți ne bucurăm de un număr impresionant de follow-eri și, mai mult decât atât, nu toți primim o groază de like-uri pentru postările făcute. Astfel, dacă îți dorești să-ți dezvolți imaginea personală sau poate business-ul pe platforma Instagram, iată câteva tipsuri care îți vor fi de folos! Potrivit independent.co.uk, acestea sunt oferite de stilistul, bloggerul și autorul/gazda TV a unei emisiuni – Emily Henderson. Aceasta are circa 600.000 de follow-eri pe Instagram, deci putem spune că se numără printre persoanele în măsură să ofere astfel de sfaturi.

De asmenea, trebuie să dispui de puțină flexibilitate, întrucât conținutul considerat de succes se schimbă, în funcție de lună sau de evoluția mediilor online.

Cum să obții cât mai multe like-uri pe Instagram

  • Oamenii iubesc florile. Dacă încă nu ai observat, fă o încercare! Vei observa și tu diferența. Astfel, indiferent de modul în care sunt aranjate sau de tipul lor, florile vor fi apreciate, deci numărul de like-uri va crește armonios.
  • Fii tu însuți! Oamenii preferă să-ți vadă personalitatea, nu o versiune nereușită sau perfectă a acesteia. Desigur că asta nu înseamnă să le dezvălui stările tale cele mai urâte, însă un strop din „dezordinea” din viața ta personală va fi apreciată cu multe, multe like-uri.
  • Faceți fotografii luminoase și strălucitoare! Potrivit lui Henderson, din propria sa experiență, prind mai bine fotografiile de ansamblu, cu o lumină și o strălucire calde, decât cele focusate pe detalii, însă extrem de întunecate. Astfel, potrivit recomandărilor acesteia, de fiecare dată este recomandat să utilizăm efectele mai luminoase.
  • Pune fotografii frumoase de fiecare dată! Cele mai bune ale tale… Așa cum deja știm, Instagram este consacrat pentru partea de fotografie, deci utilizatorii de aici sunt însetați de frumos. Ei vor să se răsfețe cu fotografii superbe. Deci este recomandat să postezi rezultatul final al unei acțiuni desfășurate de tine, decât pașii, progresul acelei acțiuni.
  • Pune întrebări! Acest pas este recomandat mai ales dacă îți dorești să crești engagement-ul follow-erilor tăi. Le poți cere sfaturi sau poți pune întrebări despre viața lor, însă trebuie să ai grijă ca exprimarea să fie scurtă, concisă și, desigur, dulce.
  • Fă editări de bază înainte să postezi fotografiile! Aplicațiile Afterlight și Colorstory pot fi utilizate în acest sens. De asemenea, strălucirea, creșterea contrastului și a saturației fotografiilor pot contribui la numărul de aprecieri din partea urmăritorilor. O altă recomandare pe care Henderson ne-o oferă este să fotografiem dintr-un unghi inferior. În acest mod, conferim senzația că am fi pe bune în spațiu.

 
Te-ar mai putea interesa: