Misterul băiețelului albastru, devoalat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Misterul baietelului albastru devenit viral pe internet, devoalat

De cateva zile, internetul este plin de vedete din lumea muzicii si a radioului care se pozeaza cu un straniu baiat albastru care sustine ca isi cauta iubita. Mesajele lui Kori Gent catre iubita lui Kori Lady au adunat mii de like-uri si sute de share-uri, desi nimeni nu stia despre ce este vorba.

Misterul a fost în cele din urmă devoalat de către cei de la Voltaj, odată cu lansarea single-ului “Kori Gent”, un cantec-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie de iubire.

Campania de teasing a fost una excelentă, Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, George Hora, Kamelia Hora, Cristi Stanciu, Bogdan si Shurubel de la Radio 21 sau George Zafiu si Vlad Petreanu de la Europa FM promovând insistent omuletul albastru.

Interesant este ca piesa “Kori Gent” aparuse deja in concertele “Din toata inima Simfonic”, astfel ca surpriza a fost chiar si mai mare. Calin Goia a declarat ca piesa reprezinta o metafora la timpul pe care-l petrecem tot mai mult in lumea virtuala, in detrimentul comunicarii autentice.

Kori Gent, personajul principal al clipului, isi cauta jumatatea, pe Kori Lady, si ajunge la fiecare dintre membrii trupei Voltaj sperand sa-i dea indicii care sa il ajute sa o gaseasca. Cand o gaseste, dupa aproape 5 luni de cautare, descopera ca poate comunica si altfel decat este obisnuit. “Cu totii avem probleme, fie ca este vorba despre relatii de cuplu sau de prietenie. Iar daca nu reusim sa le comunicam, pana la urma se ajunge la despartiri dureroase. De atatea ori am vazut cupluri sau gasti de prieteni care stau la o masa, cu telefoanele in mana si comunica, dar nu intre ei; fiecare este departe, in lumea lui, fara sa constientizeze ca asta inseamna indepartarea de prieteni, nu apropierea, asa cum ar putea parea.

Kori este un personaj care, desi virtual, a inteles ca adevarata comunicare este cea pe care o avem cand ne strangem mainile, cand ne privim in ochi”, a declarat Calin Goia.

Videoclipul a fost regizat de catre Spike si a fost filmat pe parcursul unei zile in mai multe locatii din Bucuresti, printre care Piata Unirii, parcul IOR, Calea Victoriei. Single-ul “Kori Gent” este compus de catre membrii trupei si orchestrata de catre George Hora.