Mirosul de bacon vine de la Apple!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Mirosul de bacon vine de la Apple!

Nu e o gluma proasta sau o stire de cancan… Mirosul de bacon este noua alarma a celor de la Apple. Wake Up & Smell The Bacon este o noua alarma, revolutionara, realizata de mastodontul in comunicatii, care te face sa simti mirosul de mic dejun inainte sa-l prepari. Miros si sunet, aceasta este combinatia letala.

Exista, insa, o combinatie in spatele acestei inventii. Cel care a avut aceasta idee a fost producatorul de carne Oscar Meyer, care a reusit sa realizeze un accesoriu care, o data cuplat la Iphone, emana miros de bacon prajit si ou, in momentul in care incepe telefonul sa sune. Sa nu-ti mai spus ca, pana si soneria are iz de mic-dejun pentru ca sfaraie atunci cand suna.

Ohooo, bucurosi cei gurmanzi, nu?

Acum, trebuie sa vorbim si despre niste studii pentru ca numai asa suntem credibili, nu-i asa? De data asta, cercetatorii au demonstrat contrariul si anume ca aceasta aplicatie nu o sa aiba viata lunga, tocmai din cauza faptului ca asociaza un lucru neplacut cu ceea ce ar trebui sa fie o activitate extrem de placuta, mancatul micuui-dejun. Specialistii sustin ca asocierea unei situatii neplacute cu una placuta, risca sa o transforme si pe cea placut in una neplacuta.

Halal joc de cuvinte…

Altfel fiind spus, de data asta se pare ca Apple nu o sa mai cada in picioare.
Te-ar mai putea interesa: