Meniu de Ziua Indragostitilor. Cea mai mare nota de plata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Meniu de Ziua Indragostitilor. Cea mai mare nota de plata!

Toata lumea vobeste astazi despre cat de mult ne iubim, cum ne turnam sampanie in cap, cum facem diabet de la atatea dulcegarii, pentru ca maine, dupa ce va trece febra, sa ne luam iar la injuraturi si tipete din toate partile. Eu nu o sa vorbesc astazi despre cum poti sa o fericesti in aceasta zi minunata, dar inventata de altii, o sa prezint o chestiune care mi se pare super tare, care are legatura cu Ziua Indragostitilor, dar care nu are legatura cu noi.

Frate, stii cat costa cel mai scump meniu de Ziua Indragostitilor? 61.000 lire sterline!!!! Stii unde il gasesti? In Marea Britanie!

meniu scump

Da, frate, 61 de mii de euro este cel mai scump meniu de Ziua Indragostitilor, preparat in lume, si este, de fapt, o cina romantica propusa de chef Adam Simmonds, se pare, un bucatar super cunoscut la ei.

Pepene rosu, creveti, branza cu trufe sunt afrodisiacele supreme care ii vor duce pe posibilii clienti pe culmile extazului sexual… evident, dupa ce-i vor saraci. Jambon spaniol de Bellotta, ton roşu, foie gras de raţă, plăcintă cu migdale, friptură din carne de taur, desert cu vanilie sau ciocolată afumată, cafea kopiluwak, sare de ametist, veselă Flora Danica din China… hmmm… cum suna. Acestea sunt celelalte minunatii scupe dintr-un meniu la fel de scump.

Si cum finalul, intotdeauna, trebuie sa fie apoteotic, sa vedem ce gustam la capitolul licori Bahice. Cheful ne recomanda un La Romanee-Conti, un vin din 1990, apoi o sampania Salon Blanc de Blancs, Magnum, din 1976 sau un vin Quinta do Noval, 1966.

Ei, cum ti se pare?
Tu ce o sa mananci in seara asta?
Te-ar mai putea interesa: