Marijuana iti distruge viata sexuala

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Marijuana iti distruge viata sexuala

Nu o spun eu, prietene, nu te alarma asa, o spun oamenii de stiinta. Nu stiu daca-ti place sau nu ce auzi, insa eu imi fac datoria si te anunt. Stiu cat de impartite sunt parerile vizavi de consumul acestei substante, stiu ca multi spun ca nu creeaza dependenta, stiu, stiu stiu. Insa, despre ce vreau sa discutam astazi, nu are legatura cu ce stiu eu, are legatura cu ce au spus specialistii.

Se pare ca barbatii care fumeaza marijuana isi dau, singuri, cu firma in cap. Consumul de marijuana afecteaza in mod negativ potenta.

Un studiu de anvergura, efectuat pe un esalon de 8.656 de barbati australieni, a descoperit ca indivizii care fumeaza zilnic tigari cu marijuana prezinta mult mai multe dificultati in atingerea orgasmului, comparativ cu cei care stau departe de acest drog.

Faptul ca nu ajung la orgasm este una, insa s-a mai descoperit inca ceva. Echipa de cercetatori condusa de Dr. Matian Pitts de la Universitatea din Trobe, Sidney, sustine ca acesti barbati sufera si de ejaculare precoce.

In plus, un alt efect al consumului de marijuana, este instabilitatea amoroasa care, fie vorba intre noi, este determinata de cele doua aspecte discutate mai devreme.

Se pare ca fumatorii au mai multe partenere sexuale decat nefumatorii.
Te-ar mai putea interesa: