Mananca rosii ca sa fii barbat adevarat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Mananca rosii ca sa fii barbat adevarat

Cica face bine la fertilitate sa o arzi cu salata de rosii. Stiu, am transmis acest mesaj intr-un mod nu tocmai elegant, insa esenta este clara: consumul de rosii creste fertilitatea in randul barbatilor. Acum, daca o sa vad multe boluri de salata de rosii pe mesele restaurantelor din Centrul Vechi o sa-mi dau seama ca cititi cu placere acest site.

Specialistii sustin teoria conform careia consumul de rosii poate creste productia de sperma cu 70%, datorita licopenului, substanta responsabila pentru culoarea rosie a acestor legume.

“In general, se considera ca infertilitatea este o problema feminina, deoarece femeile sunt cele care nasc, dar, in jumatate dintre cazuri, este vorba despre probleme legate de calitatea si functionarea spermatozoizilor”, a declarat Karen Veness, purtatoare de cuvant a asociatiei Britain’s Infertility Network.

La baza teoriei prezentate mai sus, pare ca stau 12 studii efectuate pe grupuri tinta diferite care arata ca licopenul din rosii poate creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste viteza.

In plus, tot licopenul este cel care ne apara de afectiuni ale prostatei, incetinind chiar si evolutia cancerului care s-ar putea declansa in aceasta zona.

Este incredibil cat de aproape sunt raspunsurile la intrebarile si problemele pe care le avem. Sa inteleg ca de acum inainte nu vom mai avea probleme cu fertilitatea?

Productia de rosii este in floare, deci… activitate sa fie.
Te-ar mai putea interesa: