Mahmureala si indigestie. Cum le combat?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Mahmureala si indigestie. Cum le combat?

Frate, o facui lata si anul asta de Paste. De fiecare data spun ca ma potolesc, ca o iau mai moale, ca anii, ca ficatul, ca… pana mea… nu mi-a iesit nici anul asta. De fapt, ce sa zic, mi-a iesit… mi-au iesit ochii de la atata suferinta. Ma simt rau, nu stiu daca e mahmureala sau indigestie, dar ceva e, iar vinovatul sunt eu pentru ca nu m-am putut opri din mancat si, de ce sa nu recunosc… ceva consumat. Acus problema se pune simplu… Cum mama zmeilor scap? Am luat-o catinel cu netul in brate si am descoperit niste chestiuni pe care am zis sa le impartasesc si cu voi ca nu o fi bai, un, doi, trei, o suta pe acolo… sunteti si voi in situatia mea.

Primul pas… apa in loc de alcool

Cica e buna si tine de sete. Specialistii sunt categorici: fara alcool si bauturi carbogazoase… Cine naiba mai are putere sa duca gradul la gura?

La trap, prin poiana

Nu calul, ma, tu! Tot specialistii indeamna la miscare. Sigur, miscare inseamna plimbat prin aer curat, nu inchis intr-o sala si tras de fiare. Ideea este sa hranim creierul si sa-l curatam, nu sa facem muschi.

Arde-o pe fructe si legume

Oricat de plictisitor ti-ar fi parut inainte de Paste meniul diversificat din… fructe si legume, iacata ca acus a venit randul sa te folosesti de ele. Fa toate combinatiile posibile, atat solide, cat si lichide, insa tine cont de un lucru, alege produsele care au putin zahar.

Va astept sa-mi spuneti cum va simtiti.
Eu sunt cu o mana pe fructe si cu alta pe storcator. Asa nu mai merge!
Te-ar mai putea interesa: