Mahmureala dupa meciul de aseara? Cum scapi?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Mahmureala dupa meciul de aseara? Cum scapi?

Eu va spun sincer. De cand a inceput acest Campionat Mondial de fotbal din Brazilia, prietenii mei, dar si subsemnatul, ne confruntam cu niste probleme de la… bere. Acum sa nu crezi ca suntem pe sub mese seara de seara, nici intr-un caz, ideea este ca ne cam cinstim si se simte, deja.

Ma gandesc ca esti in aceeasi situatie, de aceea am cautat cateva sfaturi care sa ne ajute sa ne revenim. Am descoperit, din nou, ca fructele sunt cele mai bune. Iata si 3 exemple:

Lamaie, minunea galbena

Buna pentru greata, lamaia combinata cu miere te scapa si de starea aia nasoala de lesin, de epuizare. Consumate din plin, ele iti ajuta organismul sa proceseze alcoolul.

Portocalele, deliciu antimahmureala

Consumul de portocale nu face altceva decat sa ridice cantitatea de zahar din organism, fapt care duce in mod evident la ameliorarea simptomelor neplacute. Pe de alta parte, poate exista riscul ca acest fructe acide sa-ti faca stomacul sa sufere si mai tare. Daca este asa, axeaza-te pe mere.

Bananele, minunile bogate in potasiu

Exact, potasiul din banane este cel care te va revigora dupa bautele repetate din timpul Campionatului Mondial de Fotbal. El lucreaza de minune impotriva starii de greata, dar si a oboselii excesive pe care o simti dupa party.

 
Te-ar mai putea interesa: