Lucruri despre sex pe care orice bărbat și-ar dori ca o femeie să le cunoască

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
comments

Lucruri despre sex pe care orice bărbat și-ar dori ca o femeie să le cunoască

Când vine vorba de sex și diverse aspecte ale vieții intime, unele cupluri pot întâmpina dificultăți de comunicare și de rezolvare a problemelor. Desigur că încurajăm comunicarea eficientă în cuplu, însă, până una alta, vă dezvăluim câteva lucruri despre sex pe care orice bărbat și-ar dori ca o femeie să le cunoască.

Ținând cont de ele, veți evita multe dintre problemele declanșate de viața sexuală.

Lucruri despre sex pe care o femeie ar trebui să le cunoască

  • Bărbaților le place să fie lăudați. Exact ca și femeile, bărbaților le place să fie lăudați pentru activitatea lor în pat, aspect care le sporește încrederea sexuală. Nu te gândi că trebuie să-l ridici în slăvi, însă dacă subliniezi câteva calități ale sale, înainte să treceți la fapte, cu siguranță vă va îmbunătăți experiența.
  • Bărbații se tem de intimitate. Pare puțin ciudat, însă e adevărat. Potrivit studiilor, băieții sunt mai afectuoși și mai expresivi decât fetele, până la vârsta școlară. Cu timpul represiunea socială își face simțită prezența, astfel că conexiunile sociale devin din ce în ce mai dificile. Deci bărbații nu consideră intimitatea sufocantă, însă se pot teme de ea, chiar dacă poate nu lasă să se observe acest lucru.
  • Când te gândești la un bărbat, nu trebuie să iei în considerare doar penisul. Deci, când aveți momentele voastre intime, nu ezita să atingi și alte locuri, pentru că, din fericire și bărbații au mai multe zone erogene. Pieptul, coapsele interioare și fața sunt doar câteva dintre acestea.
  • Bărbații chiar au fantezii și sunt creativi! Dacă încă nu ți le-a desăinuit, înseamnă că se teme să nu îl judeci sau să îl consideri vreun disperat. Ca să te convingi, propune-i să vă împărtășiți pe rând fanteziile, promițându-i că nu îl judeci. Vei vedea că nu duce lipsă de imaginație.
  • Bărbaților le place când femeile vorbesc! Vorbitul atunci când faceți sex, are un efect stimulant. Bine, nu te apuca să vorbești fel de fel de baliverne… câteva cuvinte dirty, câteva de laudă sau subtile instrucțiuni sunt suficiente pentru început. Oricât de amuzant al părea, cuvintele tale, spuse la momentul potrivit, îl pot face până și pe cel mai timid bărbat să se simtă ca un gladiator roman.
  • Bărbații apreciază onestitatea femeilor. Ai fi tentată să crezi că îi pasă doar de propria-i plăcere, dar să știi că nu e așa. Pentru a evita orice probleme legate de viața sexuală, pentru a preveni frustrări, rutina sau plictiseala în pat, este recomandat să vorbești cu partenerul, iar el este conștient de beneificiile sincerității tale.
  • Bărbații vor sex continuu, însă nu din motivele crezute de femei. Există prejudecăți potrivit cărora bărbații nu se mai satură când vine vorba de sex. Potrivit unor specialiști, „bărbații vîd sexul ca pe o celebrare”, iar ei și-ar dori ca femeile să aplice mai mult din sintagma „carpe diem”. Dacă acest argument invocat de bărbați nu vă mulțumește, gândiți-vă la toate beneficiile asupra sănătății. Orgasmul determină eliberarea de oxitocină. Acesta este un hormon care are numeroase beneficii: de la eliminarea stresului și a anxietății, până la reducerea tensiunii arteriale, grăbirea vindecării și chiar consolidarea legăturii dintre parteneri.
Te-ar mai putea interesa: